Over Claireofzo.

 

claireofzo.logo2

Op claireofzo.nl schrijf ik vooral over het leven en persoonlijke dingen, vandaar dat ik mijn blog ook ‘een lifeblog met een persoonlijk tintje’ noem. Ook kan je op mijn blog receptjes, DIY’s, filmpjes en soms een artikel over fashion of beauty vinden.

HOE HET BEGON

2010: Ik begon mij in dit jaar te interesseren in het bloggen. In het begin snapte ik niet hoe je zelf een blog kon beginnen, dus bloggen deed ik in die tijd op de website Girlscene.nl. Mijn blogs werden regelmatig ‘uitgelicht’ en ik kreeg veel leuke reacties.

2012: In de zomer maakte ik een blog aan met de naam ‘The Teen Diaries’. Het liep in die tijd echter niet zo goed op school, dus na een tijdje zaten mijn gedachten niet meer bij het bloggen.

2013: Nieuwe start, dit keer met de naam ‘The Claire Diaries’. Wederom geen succes. Omdat ik een blog had gemaakt op een site die niet voor bloggen bedoeld is, kreeg ik weinig bezoekers en op één of andere manier kreeg ik het idee dat niemand mijn blogs leuk vond. Ik besloot dus te stoppen.

2014: Ik besloot om het bloggen nog één kans te geven, dit keer met de naam ‘Posted By Claire’ (neem hier een kijkje).

Logo

2015: Toen ik na een tijdje nog steeds weinig bezoekers had, besloot ik om over te stappen naar een andere blog-site en ik koos voor WordPress. In januari van 2015 kwam mijn blog op WordPress online en deze werd al snel goed bekeken. Writtenbyclaire.nl was geboren! In september van 2015 besloot ik om mijn blog anders in te richten en veranderde ik mijn naam van writtenbyclaire.nl naar claireofzo.nl.

HOE HET NU VERDER GAAT

Op dit moment zit ik vol met inspiratie en geniet ik echt van het schrijven en van de leuke en lieve reacties die ik elke keer krijg. Ik wil ook (nog) niets veranderen aan mijn blog. Op mijn blog zullen jullie in de toekomst dus nog steeds vooral lifestyle en persoonlijke berichten vinden en af en toe een gastbericht van één of meerdere vriendinnen van mij. Zelf kan je natuurlijk ook een artikel insturen. Dit kan op de pagina ‘contact’.

Untitled

2 gedachtes over “Over Claireofzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s