Leuke series

Series is life, volgens mij zijn we het daar allemaal wel mee eens. Op Netflix is een heel aantal leuke series te zien, maar ook buiten Netflix kan je op verschillende sites leuke series bekijken. Deze series vind ik heel leuk om te kijken.

 

Volg je mij al op Instagram en Bloglovin’?

Te vinden op Netflix

Pretty Little Liars 

Vijf vriendinnen houden een sleepover, maar als iedereen wakker wordt, mist er één meisje uit de groep, Allison. Allison wordt niet meer terug gevonden en een jaar na de verdwijning krijgen de andere vier meiden plotseling berichtjes van ‘A’. Wie A is en wat er is gebeurd met Allison, weten de meiden niet. A weet echter wel alles over hen.

Between

Pretty Lake is een klein stadje in Amerika. Plotseling gaat iedereen boven de 21 dood en wordt het stadje afgezonderd van de rest van de wereld.

Orange is the New Black

Piper Chapman belandt in een vrouwengevangenis en moet zich aan proberen te passen. Naast Piper volgt de serie nog veel meer verschillende verhalen binnen de gevangenis.

Orphan Black

Sarah staat op het station als er plots iets gebeurt wat ze niet kan verklaren. Iemand pleegt zelfmoord door voor een trein te springen. En niet zomaar iemand, maar iemand die precies op haar lijkt. Sarah neemt het leven van haar dubbelganger over en komt achter een groot geheim wat haar in gevaar kan brengen.

Suits

Suits volgt Mike, een jongen die Law School examens maakt voor anderen in ruil voor geld. Als hij aan de politie probeert te ontsnappen komt hij per ongeluk in een sollicitatiegesprek voor een advocaat-stagair terecht en wordt hij aangenomen, terwijl hij eigenlijk geen diploma heeft.

The Vampire Diaries

In Mystic Falls worden er de laatste tijd rare moorden gepleegd. Elena weet er niets vanaf, tot ze in aanraking komt met de Salvatore-broers en haar hele wereld verandert.

Shadowhunters

Shadowhunters is de serie die gemaakt is van de boekenreeks ‘The Mortal Instruments’. Er is ook een poging tot een filmreeks gedaan, maar die is na één film gestopt. Clary komt erachter dat ze speciale krachten heeft en dat haar moeder grote geheimen voor haar heeft gehouden.

Teen Wolf

Als Scott en Stiles stiekem het bos in gaan om te zoeken naar de andere helft van het lichaam dat eerder in het bos was gevonden, worden ze aangevallen. Scott wordt gebeten en voelt zich de dag daarna heel anders.

Niet op Netflix

The O.C.

Ryan is een tiener met veel problemen en is al vaker met de politie in aanraking gekomen. Zijn advocaat besluit om hem in huis te nemen, omdat Ryan verder geen plek heeft om naartoe te gaan. De advocaat woont echter in Orange County, een heel rijk gebied in Californië, iets wat Ryan totaal niet gewend is en waar hij totaal niet thuishoort. Toch probeert hij om zich aan te passen. Deze serie is al vrij oud en is ook al afgelopen.

Glee

Will Schuester besluit om de Glee club nogmaals op te richten. Hoewel sommige leden van de club eerst nog niet helemaal zeker zijn van de Glee club, worden ze na een tijdje al een hechte groep. Glee is naar mijn mening één van de beste series die ik ooit heb gezien, omdat het, naast dat het hilarisch is, vaak ook serieuze momenten heeft en heel realistisch is.

Game of Thrones

Als je niet weet waar deze serie over gaat heb je vrijwel onder een steen gelegen de afgelopen paar jaar. Game of Thrones is moeilijk samen te vatten. Kijk gewoon maar de trailer en dan zie je vanzelf wel of het iets voor je is of niet.

Hart of Dixie

Dokter Zoe Hart uit New York verhuisd tegen haar wil in naar Bluebell, Alabama. Ze past totaal niet in het stadje, maar krijgt uiteindelijk toch aansluiting met een aantal mensen. En daarnaast wordt ze ook nog eens verliefd..

Wat is jouw favoriete serie?

Untitled

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s