Tenerife 2016

Vakantie, ja daar was ik echt aan toe. De laatste paar maanden waren heel erg druk en stressvol, dus toen ik 2 weken geleden samen met mijn familie een weekje naar Tenerife ging, heb ik voluit gebruik gemaakt van de relaxte vakantiesfeer die daar hangt.

Vanuit onze hotelkamer hadden wij (mijn ouders en ik) uitzicht op het zwembad met een aantal palmbomen eromheen. De palmbomen gaven het hele gebeuren echt een tropisch tintje en dat vond ik echt heel erg leuk! Het zwembad was trouwens ook echt heerlijk. Één keer ben ik samen met mijn neven en nichtje ’s avonds laat gaan zwemmen, dat was ook wel een hele leuke ervaring.

Naast het zwembad hadden we ook nog een zee naast ons hotel, waar wij ook op uitkeken vanuit onze hotelkamer. We hebben ’s avonds een aantal keer langs de boulevard gelopen en natuurlijk hebben we wat foto’s op het strand gemaakt. Vanaf het strand was een hele mooie zonsondergang te zien, waar ook hele leuke foto’s mee te maken waren.

Oh en ik had voor de vakantie nieuwe schoenen gekocht. Yeuh. Mijn nichtje en ik zijn één avond naar het strand gegaan om een hele fotoshoot te houden, dat was echt heel gezellig en er zijn hele mooie foto’s uit gekomen!

Één van de mooiste dagen vond ik de dag dat we met de gehele familie naar de vulkaan van Tenerife, El Teide, zijn geweest. Deze vulkaan ligt op 3.718 meter hoogte en steekt dus boven de wolken uit. Als het beneden bij ons hotel bewolkt was, merkte je daar op de berg zelf niks van. We reden dwars door de wolken heen en dat was best wel een beetje mysterieus.

Een leuk weggetje opweg naar de vulkaan toe.

De vulkaan! Rechts van de vulkaan zie je de wolken, waar wij dus een heel stuk boven stonden. Dit gaf echt een heel erg mooi effect.

De vakantie was echt enorm gezellig en ik heb zoveel mooie dingen gezien. Vooral de avonden met de zonsondergangen en het lopen langs de boulevard vond ik echt heel erg leuk. Het was allemaal zo relaxed en lekker warm!

Ben jij wel eens naar de Canarische Eilanden geweest? 

Untitled

Advertenties

8 gedachtes over “Tenerife 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s