Experimenteren met make-up: de resultaten

Altijd als ik een post schrijf plak ik eerst de foto’s op de goede volgorde voordat ik aan de tekst begin. Bij deze blogpost kwam ik erachter dat close-up foto’s van je ogen best creepy zijn als je heel erg vaak en lang naar ze kijkt. 

Voor deze blogpost wilde ik een keertje iets anders doen. Normaal schrijf ik vooral persoonlijke blogs of blogs die gaan over lifestyle-zaken, maar het leek mij leuk om een keertje iets te plaatsen over make-up. De laatste tijd ben ik namelijk meer gaan experimenteren met make-up en in deze blogpost wil ik graag aan jullie drie van mijn oog-looks van de afgelopen weken laten zien.

De eerste look is ook meteen de simpelste. Voor deze creatie heb je letterlijk twee producten nodig: mascara en eyeliner. Ik gebruik zelf de mascara ‘Excess Volume Extreme Impact‘  van MaxFactor en een eyeliner van Douglas. Deze eyeliner is niet zo duur (ik heb namelijk als arm studentje geen geld voor luxe eyeliners) en werkt prima. De eyeliner moet je aanbrengen door middel van een stiftje. Dit vind ik zelf heel erg handig werken.

Deze make-up look heb ik eigenlijk altijd op als ik geen zin heb in alleen mascara, maar ook geen zin heb om mijn hele make-up collectie te gebruiken. Deze look combineer ik vaak met niets op mijn lippen, omdat het een vrij natuurlijke uitstraling heeft, dus daar vind ik lippenstift/lipgloss niet bij horen.

De volgende look is een paarse smokey eye. Nu moet ik er wel eerlijk bij zeggen dat dit niet een look is die ik iedere dag zou dragen, omdat ik het toch altijd een beetje eng vind om kleuren op mijn ogen te dragen. Ik houd het liever bij neutrale kleuren. Voor deze smokey eye heb ik het oogschaduw palet ‘All About Shadow Quads: Going Steady‘ van Clinique gebruikt. Daarbij gebruikte ik de ‘Quickliner: Intense Plum Eyeliner‘, ook van Clinique. De eyeliner kan ik op dit moment niet meer terugvinden op de site, dus ik ben bang dat deze uit de collectie is gehaald.

Toen ik in de winkel stond met het idee om een nieuw palet te kopen, vroeg ik aan één van de vrouwen in de winkel wat zij mij zouden aanraden. Zij zei dat paars mooi staat bij groene ogen en toen stelde ze voor om het even bij mij op te doen, zodat ik het resultaat kon zien. Heel grappig, want als ze dat niet had gezegd was deze kleur nooit in mij opgekomen.

Deze smokey eye vind ik een mooie look voor als je je toch iets specialer wil opmaken. De smokey eye is echt heel simpel om te maken en de eyeliner is ook heel erg makkelijk aan de brengen. Deze look combineer ik met een wat lichtere/roze kleur op mijn lippen.

De laatste look is toch by far my favourite. Ik houd echt van deze kleuren! Voor deze look heb ik een oogschaduw palet van de H&M gebruikt dat nu niet meer in de winkel ligt en ook niet meer te koop is via de site. Helaas, want ik gebruikte deze oogschaduwkleuren echt onwijs veel en het paletje is bijna op. Ook gebruikte ik voor deze look weer de eyeliner van de Douglas.

De eyeliner gebruik ik bij deze look niet altijd, omdat het zonder de eyeliner ook een heel mooi effect heeft. Dan is het iets minder intens. Deze look gebruik ik vaak als ik naar een feestje toe ga of als ik echt heel erg zin heb om me mooi op te maken.Vaak combineer ik de look met knalrode lippenstift.

Welke look vind jij het mooist?

Untitled

Advertenties

21 gedachtes over “Experimenteren met make-up: de resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s