Het is weer tentamentijd

Ja, vandaar dat het dus weer even wat rustiger is op mijn blog. Tijdens de tentamenweken word ik altijd zo gestresst dat ik alles om mij heen eigenlijk compleet vergeet. Behalve Facebook natuurlijk, want dat refresh ik elke twee minuten als gevolg van leerontwijkend gedrag. Het probleem is nu dat ik geen ouders om me heen heb die om het uur vragen ‘hoe het met het leren gaat’ en ‘of ik de stof al een beetje ken’. Ja, dat kan erg vervelend zijn, maar stiekem toch ook wel een beetje motiverend. Oh, en daarnaast heb ik een nieuwe baan!

Ik ben begonnen met werken op Schiphol. Ik zit nu nog in mijn proeftijd, dus ik weet pas over een paar weken of ik er ook echt mag blijven werken. Ik vind het werk echt heel erg leuk. Ik werk in één van de lounges achter de douane, dus als ik naar buiten kijk zie ik alle mega vliegtuigen van de KLM en Transavia. In deze lounge zitten de mensen die ver moeten vliegen, dus bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten of naar Azië. Er hangt echt zo’n vakantiesfeer en dat is ontzettend leuk om in te werken. Dus laat het even weten als je een keertje gaat vliegen, want dan kom ik je misschien wel tegen, haha!

Maar oké. Tentamens. Morgen, donderdag en vrijdag heb ik tentamens, dus deze week wordt lekker druk en vol met stress. Ik kan dus echt niet wachten tot het vrijdagmiddag 17.00 uur is, want dan is mijn laatste tentamen geweest en kan ik op bed gaan liggen, mijn ogen dicht doen en even vier dagen gaan slapen.

Morgen is trouwens Jolien jarig en dat vind ik leuk, want wij zijn al heel erg lang vriendinnetjes dus elke verjaardag is het ook een soort van vriendinnenjubileum. We zitten nu op 20 jaar, super cool. Gefeliciteerd Jo & maak er een topdag van!

En bij gebrek aan nieuwe foto’s heb ik maar even wat oude foto’s uit oude posts gerecycled. Don’t judge..

Untitled

Advertenties

19 gedachtes over “Het is weer tentamentijd

  1. Succes met je tentamens! Hopelijk verloopt het allemaal goed. 🙂 Tof trouwens dat je op Schiphol werkt! Ik Zou alleen denk echt de hele dag balen dat ik niet mee kan zo’n vliegtuig in haha.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s