About Last Week #2

Afgelopen week was eigenlijk best wel een chaosweek. Het was oud/nieuwjaar en de daarbij horende drukte en het enthousiasme weerhoudt mij er altijd een beetje van om echt geconcentreerd aan het werk te kunnen. Dat moest echter wel, want ik heb na de vakantie gewoon tentamens..

Oja, en vandaag bestaat mijn blog precies één jaar! FEEST!

Weekoverzicht

Maandag had ik afgesproken met mijn stage, wat uiteindelijk bijna een hele dag heeft geduurd. Toen ik op de bus stond te wachten die mij naar het station terug naar huis zou brengen, stond ik tegenover deze flat. Één van de balkons was volledig versierd en verlicht en het zag er net zo uit als in die reclame van Telfort: GELUKKIG SINTERKERSTENNIEUW!

Dinsdag ben ik echt heel erg hard aan de slag gegaan met leren. Ik moest nog een aantal college’s kijken en ik moest nog beginnen met samenvatten, dus het was wel echt noodzakelijk dat ik een productief dagje zou hebben.

De komende weken zijn de laatste weken van het tweede kwartaal, dus er zijn heel veel deadlines, tentamens en projecten. Dat wordt dus heel veel stress.

Woensdag gingen mam en ik eventjes de stad in. ’s Ochtends waren we allebei heel productief geweest, dus ’s middags moesten we allebei gewoon even de deur uit.

Het regende helaas wel een beetje, maar als echte Nederlanders kunnen wij natuurlijk wel tegen een kleine bui.

Na de stad hadden we nog snel boodschappen gedaan en toen kwamen deze mini bananen tegen. Zo schattig!

De laatste dag van 2015 begon ik met het uitproberen van ‘dragonfruit’. Het zag er echt ontzettend leuk uit! De smaak vond ik niet heel erg bijzonder of interessant. Het was een beetje meloenachtig, maar dan minder smaak.

Omdat het oudjaarsdag had, had ik wel de nodige decorations gekocht. Het is en blijft een feestdag..

Het was wel echt een hele koude dag, dus ik heb het grootste gedeelte van de dag bij de kachel gezeten.

’s Middags hadden we een leuke buurtfeestje/bijeenkomst die echt heel erg gezellig was. We hadden wijn, haardvuur…

… en natuurlijk oliebollen! Om 12 uur was er muziek, waren hapjes en was er een soort vuurwerkshow. Het was echt een hele leuke oudjaarsavond! In het weekend had ik nog een verjaardag die heel erg gezellig was.

Ik merk dat ik echt even in moet komen met het maken van foto’s. Ik ben het niet gewend om van alles wat ik doe foto’s te maken, maar dat komt vanzelf wel.

Leuk

  • Alle ‘gelukkig nieuwjaar’ berichtjes via whatsapp.
  • Ik ging naar een kinderfilm voor stage en het was eigenlijk best een leuke film.
  • Mijn neefje heeft een eigen liedje geschreven en dat klonk heel mooi.
  • ‘Wie is de mol?’ is weer begonnen! Ik heb alleen de eerste aflevering al gemist, oeps!

Blogs

  • Vlaggen gemaakt van het traditionele eten uit dat land. Hoe creatief?
  • Foto’s van de drukste plaatsen in Amsterdam tijdens Kerst. Dat is volgend jaar zeker een kijkje waard.
  • Een leuk artikel over het hebben van goede gewoontes in plaats van goede voornemens.
  • Leuke wallpapers voor je mobiel. Ik vind het altijd moeilijk om leuke achtergronden te vinden, dus met dit artikel was ik heel blij.

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik hoop dat jullie 2016 gevuld wordt met liefde, geluk, vriendschappen en heel veel mooie momenten!

Untitled

 

Advertenties

7 gedachtes over “About Last Week #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s