About Last Week #1

About Last Week is een nieuwe serie op mijn blog, waarin ik een weekoverzichtje geef met foto’s en snaps die ik heb gemaakt, jullie vertel wat voor leuks ik heb meegemaakt afgelopen week en een aantal leuke blogjes met jullie deel. Enjoy!


Weekoverzicht

Maandag vierde ik mijn verjaardag, wat echt onwijs leuk was. Naast mijn familie had ik ook wat vrienden uitgenodigd.

’s Avonds was ik met een vriendin, mijn broer en twee vrienden van mijn broer naar een feestje in Amsterdam gegaan. Het was echt heel gezellig!

Dinsdagochtend ging ik weer eventjes langs huis en heb ik aan school gezeten. Toen werd ik afgeleid door de filmpjes van Kud op YouTube. Op de basisschool was dit altijd zo’n hele happening en ik ging weer even helemaalΒ back in time. Vooral de filmpjes ‘Kud – in de dierentuin’ en ‘Kud – mijn elleboog’ vond ik echt hilarisch. Woensdag heb ik ook vooral geleerd.

Donderdag was mijn allerlaatste werkdag bij het koffiezaakje waar ik de afgelopen 2,5 jaar heb gewerkt. Het was heel raar om daar voor het laatst te zijn, maar ik heb ook wel heel veel zin in mijn nieuwe baan (daarover later meer!)

Bij de Anne&Max kwam ik dit ontzettend schattige kerstkaartje tegen. Zo lief! Hij hangt nu op mijn kamer πŸ™‚

En toen was het Kerst! Vrijdagochtend gingen we eerst met het gezin lekker aan het kerstontbijt.

Daarna lekker bij de kerstboom zitten om cadeautjes open te maken. Ik heb een aantal hele leuke cadeautjes gekregen, maar daar komt nog een aparte blogpost over.

Kerstselfies..

’s Avonds gingen we met het gezin een leuke kerstfilm kijken en hebben we gewoon gezellig gepraat. Mijn vader vertelde over toen ik geboren werd en deed de uitspraak: “Het was een makkelijke geboorte, nog bedankt daarvoor.” Ehh, alsjeblieft pap?

Hebben jullie ook een leuke Kerst gehad?

Leuk

  • De geur van warme chocolademelk met slagroom.
  • Alle lichtjes en kerstbomen en andere manieren van kerstdecoratie.
  • Op mijn verjaardag zag ik eindelijk een aantal van mijn vriendinnen weer. Die had ik al een hele tijd niet meer gezien.
  • Op Kerstavond haalde mijn vader opeens duizenden foto’s van de afgelopen 10 jaar tevoorschijn. Allemaal foto’s die ik al heel erg lang niet meer gezien had, dus dat is altijd leuk om te bekijken.
  • Dinsdagavond had ik een diner met een aantal mensen van mijn vereniging en dat was ook heel gezellig. Helaas geen foto’s.
  • HET WAS KERST HALLO HOE LEUK WIL JE HET HEBBEN?!?!

Blogs

  • Ik houd zo erg van hondjes. Pugs in het speciaal. Deze blogpost vond ik dan ook echt heel erg leuk om te bekijken.
  • Ik ben echt een sucker voor persoonlijkheidstesten. Ik doe ze allemaal en ben altijd super blij als ze kloppen. Hier een lijst met leuke persoonlijkheidstesten.
  • Dit wil ik sowieso een keertje gaan maken: roze chocolademelk.

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “About Last Week #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s