Het is Kerst!

Hoe vervelend is het om een blog te willen schrijven over Kerst, maar totaal geen inspiratie te hebben? Heel vervelend, ja. Toch wil ik dat mijn blog dit jaar ook eventjes een Kerst-tintje krijgt, dus heb ik hier een verzameling met een aantal leuke kerstige foto’s die ik dit jaar tegen ben gekomen. Feeling very festive right now!

Alle foto’s, behalve de allereerste foto in deze post, komen van Tumblr en zijn niet door mij gemaakt.

Warme chocolademelk is echt één van de eerste dingen waar ik aan denk als ik denk aan Kerst. Het ziet er altijd zo mooi en lekker uit en dan ruikt het ook nog zo goed..

Dit is dus hoe een perfecte Kerst er eigenlijk uit hoort te zien. Pakken sneeuw. Ik heb één keer een Kerst meegemaakt waarbij alles echt compleet wit was. Toen was ik op vakantie met mijn ouders, oom, tante en nichtje en dat was echt één van de beste Kerstdagen die ik ooit heb gehad. Wat was dat mooi en feestelijk!

Starbucks winterdrankjes zijn echt de allerbeste. En dan krijg je er ook altijd zo’n leuke Kerst to-go beker bij. Ik stem voor.

Warme choco.. Ik val in herhaling denk ik.

Laatst heb ik voor het eerst gingerbread koekjes gegeten. Ik vond ze niet heel  erg lekker, maar dat neemt niet weg dat ze er nog steeds onwijs schattig (en fotogeniek) uitzien!

It’s so cute.

Kersttruien! Dit jaar heb ik me weer niet kunnen inhouden en heb ik in de Primark een hele schattige trui gekocht met pinquins en bolletjes en kerstboompjes en één en al Kerst dus.

Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen toe. Vergeet niet te genieten!

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “Het is Kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s