Gelukkig nieuw (levens)jaar!

Pfoe, 20 alweer. Dat klinkt toch best wel een beetje oud. Vandaag ben ik officiëel geen tiener meer, eindigt mijn leeftijd nooit meer op een andere letter dan de ‘G’ (tenzij ik 100 word, maar dat is misschien iets te fanatiek) en mag ik verder eigenlijk nog steeds best wel veel behalve legaal alcohol drinken in de Verenigde Staten. Ja, mensen, jullie begrijpen het goed: ik ben vandaag jarig! (Oké, dit was ook letterlijk wat ik op Facebook heb gezet, ik ben niet zo goed met teksten verzinnen, don’t judge)

Nu heb ik eigenlijk niet echt zin en inspiratie om een hele blogpost te schrijven over hoe geweldig mijn verjaardag wel niet is, want -let’s be honest- het is gewoon een dag die net zo is als de andere dagen, alleen werd er 20 jaar geleden een nieuw persoon op de wereld gezet. Toch voelt een verjaardag altijd een beetje speciaal. Zo van: gefeliciteerd, je houdt het al 20 jaar uit op deze planeet. Eigenlijk zou je statistieken moeten krijgen op je verjaardag. Hoe veel blauwe plekken je hebt gekregen in het vorige jaar, hoeveel koffie je hebt gedronken, hoeveel geld je hebt uitgegeven, hoeveel chocolade je hebt gegeten (al denk ik dat ik dat laatste liever niet wil weten), dat zou best grappig zijn.

Tsja, voor nu laat ik het hier eventjes bij, want verder kan ik niet echt iets anders zeggen dan ‘happy birthday to me!’ en om dat nou een hele blogpost lang te herhalen? Nee, dat werkt niet. Vandaag ben ik voor het grootste gedeelte vrij. Vanmiddag moet ik naar stage en aangezien degene bij wie ik stage loop afgelopen zondag jarig was, gaan we onze verjaardagen leuk vieren. Dat wordt dus heel gezellig!

Untitled

Advertenties

16 gedachtes over “Gelukkig nieuw (levens)jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s