SORRY + ik ga verhuizen!

Oh jee, oh jee. Ik moet me echt flink excuseren voor mijn bloggedrag van afgelopen weken. In oktober had ik de spirit weer gevonden, maar ik denk dat ik door al dat vele bloggen al mijn inspiratie heb verbruikt. Maar oke. Wat ik allemaal heb gedaan afgelopen dagen, vraag je? Tja, waar moet ik beginnen?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik had dus tentamenweek en ik heb AL (!!) mijn tentamens gehaald! Het eerste kwartaal heb ik dus gewoon afgesloten en ik hoef geen tentamens te herkansen of bepaalde vakken volgend jaar over te doen. Ik ben echt zo trots op mezelf. Afgelopen weken waren natuurlijk vrij chaotisch doordat alles zo nieuw was en ik lid ben geworden van een studentenvereniging. Ik weet nog dat ik lid werd en dat sommigen zeiden dat ik er niet vanuit moest gaan dat ik studiepunten zou halen de eerste periode, omdat ik waarschijnlijk erg veel bezig zou zijn met de vereniging. Ja, dat was even slikken, maar ik wilde ze zo graag ongelijk geven. En jasoor: BAM, gewoon al mijn studiepunten voor dit kwartaal binnen!

Maar dat was dus al twee weken geleden en het is niet zo dat ik de afgelopen twee weken alleen maar heb zitten wachten op de uitslagen van mijn tentamens. Ik heb ook leuke dingen gedaan. Ik ben met mijn moeder een weekendje naar Amsterdam geweest (verslag volgt nog!), ik heb gezellige etentjes gehad met vrienden en vriendinnen, ik ben begonnen met het nieuwe kwartaal van mijn studie en verder ben ik ook druk bezig geweest met bepaalde zaken rondom mijn toekomstige verhuizing naar Amsterdam.

Yes, je leest het goed. Ik word een Amsterdammer. Afgelopen maandag heb ik de sleutel van mijn kamer opgehaald en is het huurcontract ondertekend (met oogpotlood, want we hadden allebei geen pen.) Donderdag ben ik al met mams gaan schoonmaken en heb ik al wat leuke decoraties neergezet en het plan is om zaterdag te gaan schilderen, want dat moet ook nodig gebeuren. Als de kamer af is, laat ik het jullie weten en geef ik een kleine tour. De kamer is niet heel erg groot, maar groot genoeg. Ik heb een eigen badkamer (!!), een halletje en natuurlijk de woon/slaapkamer. De keuken deel ik, maar aangezien ik vaker buiten de deur eet dan thuis, is dit geen groot probleem. Het is gewoon fijn om een plekje te hebben in Amsterdam. Een eigen plekje.

Nogmaals sorry voor mijn bloggedrag, er gaat echt verandering in komen! I promise! Hebben jullie nog spannende dingen meegemaakt afgelopen weken?

Untitled

Advertenties

17 gedachtes over “SORRY + ik ga verhuizen!

  1. Het is jouw blog dus wat mij betreft hoef je je nooit te verontschuldigen 😉 Wel heeel cool dat je al je tentamens hebt gehaald én een kamer in Amsterdam hebt gevonden. Succes met de verhuizing, ik hoop dat je het er heel leuk gaat hebben!

    Liked by 1 persoon

    1. Mijn kamer zit in een studentencomplex in Amsterdam West. Het is een eindje fietsen, maar dat is juist goed voor me, haha! Ik betaal niet zoveel, namelijk rond de 300 euro (dit is nog niet zeker aangezien er nog huursubsidie enzo vanaf moet en ik weet niet hoeveel dat is.)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s