Help, lampionnen in aantocht!

Ja mensen, het is weer een tijdje geleden. Sorry. Even een blogje om jullie up-to-date te stellen van mijn o-zo-interessante leven (neehoor, dat is niet sarcastisch bedoeld) en om gewoon eventjes te schrijven over deze (leuke!) week.

Een paar weken geleden vertelde ik jullie al over stress en drukke periodes en hoewel mijn tentamens nu zijn afgelopen, is deze drukte er nog steeds. Dit keer is het geen stress. Nee, verre van stress. Het is leuke drukte. Vooral deze week staat volgepland met activiteiten waar ik heel erg veel zin in heb. Afgelopen maandag en dinsdag was ik op de studentenvereniging (#altijdgezellig) en vanavond ga ik voor het eerst in mijn leven boksen! Al een tijdje had ik een stiekeme wens om een keertje te gaan boksen en afgelopen weekend heeft mijn broer me overgehaald om een keertje met hem mee te gaan. Ik ben zo benieuwd! En stiekem vind ik het ook wel een klein beetje spannend..

Na het boksen ga ik lekker naar huis en komt een vriendin van mij langs. Ik realiseer me trouwens nu dat het vandaag 11 november is en ik nog helemaal niks in huis heb gehaald voor de duizenden (lees: vijf) kinderen die jaarlijks op deze avond langskomen. En daar heb ik dus verder vandaag ook helemaal geen tijd voor, help! Toch maar licht uit en achter de bank gaan zitten, denk ik?

11 November vind ik altijd zo leuk. Vroeger vond ik het onwijs leuk en gezellig om met een hele groep vriendjes en vriendinnetjes af te spreken en dan ‘te gaan lopen’. Zo. Veel. Snoep. Nu zou ik eigenlijk oprecht niet weten wat ik met al dat snoep aan zou moeten, dus ik ben blij dat ik niet meer hoeft te lopen, maar de deur open doen en lampionnen bewonderen vind ik altijd wel leuk. Tenzij je dus geen snoep in huis hebt, dan ben je dus gewoon de piep.

Liepen jullie vroeger ook altijd 11 november?

Untitled

Advertenties

9 gedachtes over “Help, lampionnen in aantocht!

  1. Zo schattig als er kindjes langs de deur komen met hun lampionnen en liedjes zingen. Maar goed, ik heb nog nooit een kindje aan de deur gehad hier (al 6 jaar niet!). Vroeger liep ik ook heel graag, ik vond het altijd ontzettend spannend om ‘zo laat’ en in het donker naar buiten te gaan.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s