Blogging Stories Tag

bron

Al een paar daagjes had ik zin om een tag te schrijven. Op de blog van Carolien kwam ik deze tag tegen en hij leek me heel erg leuk om te doen. De tag gaat over bloggen, mijn blog en alles wat bij bloggen hoort.

Waarom ben je een blog begonnen?

Al vanaf ik klein was vond ik het leuk om dingetjes te schrijven. Vroeger schreef ik vooral verhaaltjes over van alles en nog wat. Toen ongeveer een jaar geleden het schrijven weer heel erg begon te kriebelen, wilde ik echter iets anders. Ik had geen zin in verhaaltjes, maar ik wilde iets anders. Toen besloot ik om een blog te beginnen waar ik kon schrijven over alles waar ik over wilde schrijven.

Waarom koos je voor de naam van je blog?

De naam van mijn blog was eerst ‘written by claire’. Eigenlijk had ik niet zoveel nagedacht over deze naam en was het het eerste dat in mij opkwam. Later wilde ik een andere naam, die veel korter was en makkelijker uit te spreken en makkelijker te onthouden. Toen iemand aan mij vroeg: ‘wat wil je in je blognaam verwerkt hebben?’ antwoordde ik met: ‘ja, gewoon iets met claire ofzo.’ Tada!

Noem 3 voordelen van het bloggen.

  • Ik kan schrijven over alles waar ik over wil schrijven.
  • Ik kan leuke gebeurtenissen in mijn leven vastleggen en met anderen delen.
  • Er worden heel veel leuke en lieve reacties geplaatst.

Noem 3 nadelen van het bloggen.

  • Het schrijven en het maken van foto’s kost vrij veel tijd.
  • Ook als je het heel druk is met bijvoorbeeld school of werk moeten er blogs geschreven worden.
  • Iedereen kan alles over je te weten komen. Oké, je zet natuurlijk niet alles online, maar wát je online zet kan door iedereen worden gelezen.

Hoe plan je de artikelen?

Meestal bedenk ik van tevoren welke blogs ik wil schrijven voor de komende week/twee weken. Als ik het druk heb, probeer ik om blogs voor te schrijven en in te plannen en als ik alle tijd heb schrijf ik de blogs vaak pas op de dag zelf.

Welke stukjes/artikelen schrijf je het liefst?

Eetdagboeken, my day in pictures en persoonlijke blogs, zoals random hersenspinsels. Ik heb het gevoel dat ik met deze blogs het meeste kan.

Welke blogger(s) is/zijn je grote voorbeeld?

Echt een voorbeeld heb ik niet, maar er is wel een aantal bloggers die ik heel leuk vind om te volgen en waar ik ook inspiratie vandaan haal. Klik hier om een lijst te zien met mijn favo blogs.

Geef een tip voor andere bloggers

Ga niet geforceerd bloggen. Blog alleen als je er zin in hebt, als je inspiratie hebt en als je er tijd voor hebt. Begin ook niet met bloggen omdat je er ‘beroemd’ mee wil worden. Begon met bloggen omdat je het leuk vindt om te doen.

Heb jij nog een tip?

Untitled

Advertenties

15 gedachtes over “Blogging Stories Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s