Blogtober: a blog a day | Terugblik

Een maand lang elke dag bloggen: een uitdaging die ik van mijn blog-bucketlist kan afstrepen. In september begon ik met mijn studie en doordat ik hierdoor weinig tijd kon besteden aan bloggen, raakte ik mijn regelmaat kwijt. Ik wilde graag deze regelmaat weer terug krijgen en daarom besloot ik om een maand lang elke dag te gaan bloggen.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het is gelukt! Dertig blogs, geen stress om de blogs te schrijven, geen blogs die te laat zijn geplaatst: alles is gewoon fijn volgens het plannetje gegaan. Dit ga ik zeker nog een keertje doen.

Hieronder vind je alle blogs van afgelopen maand nog een keertje op een rijtje, zodat je ze terug kunt lezen als je dat leuk vindt om te doen. Bedankt voor het lezen van alle blogs deze maand!


Advertenties

15 gedachtes over “Blogtober: a blog a day | Terugblik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s