Recept | Herfstsalade

Vroeger was ik niet zo van de salades, maar de laatste paar jaren vind ik ze echt geweldig. Salades worden echter vaak in verband gebracht met zomer en als je in de koudere maanden vertelt dat je een salade eet, wordt je vaak een beetje apart aangekeken. Deze salade kan je met een gerust hart in de herfst op tafel zetten. Lezer, meet herfstsalade! (Oh, en héél stiekem heb ik deze foto’s al een tijdje terug gemaakt in de tijd dat we nog buiten konden eten..)

Voor deze salade heb je de volgende spullen nodig: appels, nootjes, sla, druiven en brie (wij hadden geitenbrie, was echt heel lekker!) Ook hadden wij wat broodjes afgebakken, want dat is altijd wel lekker bij een salade.

Eigenlijk is deze salade heel erg simpel om te maken: je snijdt de brie en de appels, je doet de broodjes in de oven, je legt alle ingrediënten op het bord. De salade is letterlijk klaar binnen 3 minuten.

Als je nog een ‘sausje’ over je salade heen wil doen, kan je kiezen voor honing. Honing is heel erg lekker in combinatie met brie en het geeft de salade nét die extra smaak. En dan is de salade klaar!

Enjoy!

Volg je mij al op Bloglovin’?

Untitled

Advertenties

5 gedachtes over “Recept | Herfstsalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s