Herfstige foto’s voor een herfstige mood

Volg je me al via Bloglovin en Instagram?

Yeuh ik heb echt een mega herfst-mood en ik heb echt heel weinig tijd, dus vandaag even een kort en simpel blogje met wat herfstfoto’s, want ik ging dus laatst weer eventjes het bos in en dat uit zich bij mij altijd in foto’s maken.

En natuurlijk ging ik ook weer opzoek naar kastanjes, dus ik kwam weer thuis met een zak vol.

En eikeltjes vind ik er ook altijd zo leuk uitzien. Dit bosje lag op de grond en ik vond het er echt heel mooi en leuk uitzien.

Blaadjes. Echt heel veel blaadjes.

En een soort van besjes. Aan een ander bosje hingen rode besjes, maar deze waren echt gewoon oranje. Ik weet dus niet of de besjes aan beide bosjes dezelfde waren, maar oké. Er hing trouwens ook echt een megaspin in het spinnenweb aan de rechterkant van de foto, maar daar kwam ik gelukkig pas achter nadat ik mijn camera in mijn tas had gestopt, anders was die nu waarschijnlijk stuk geweest.

En nog een paar leuke boompjes.

En dit vond ik er ook zo leuk uitzien: alle blaadjes op het dak.

En wat natuurlijk ook bij een herfstige blog hoort, is een pompoen. Nice! Hebben jullie wel eens pompoen gegeten?

Untitled

Advertenties

10 gedachtes over “Herfstige foto’s voor een herfstige mood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s