Wat ik ga doen als de tentamenweken voorbij zijn

Zo, het is weekend. Dit weekend is helaas niet echt een weekend waarin ik tot rust kan komen. Nee, dit weekend is gevuld met werken, leren, een weekendje met mijn dispuut en nog meer leren. Maar wat als ik dit weekend nou echt niks te doen had? Hier een lijstje met de dingen die ik ga doen als de tentamenweken voorbij zijn.

Als eerste ga ik waarschijnlijk gewoon bij de kachel zitten en niks doen. Gewoon zitten, genieten van de warmte, mijn gedachten de vrije loop laten en misschien wel eventjes een klein beetje wegdommelen. En als het wegdommelen niet lukt, pak ik het boek erbij dat ik al twee maanden probeer te lezen.

Ik wil ook weer eens een keertje een boswandeling maken. Laatst ben ik met mams het bos in geweest om kastanjes te zoeken en dat was gewoon zo fijn. Lekker rustgevend. Als ik weer wat tijd heb ga ik wat vaker een boswandelingetje maken als ik ’s ochtends wakker word. De ochtenden in het bos (of in de natuur in het algemeen) zijn de beste ochtenden.

Ik heb ook zoveel zin om weer een keertje iets te bakken. Koekjes, een taart, bananenbrood: ik wil iets maken! En dan meenemen naar college of mijn werk en uitdelen en gewoon genieten van iets lekkers dat ik zelf heb gemaakt.

Sporten, dat moet ik ook echt weer gaan oppakken. Een paar weken geleden had ik een heel regelmatig ritme qua sporten, maar door alle drukte is het er de laatste tijd niet van gekomen. Ik zit erover te denken om een cursus boksen te gaan volgen, dat lijkt me echt zo leuk!

En als laatste wil ik nu Γ©cht een keertje beginnen met de serie The O.C. Deze serie wil ik al een hele tijd gaan kijken, maar het komt er telkens maar niet van.

Op welke manier kom jij het liefst tot rust?

Untitled

bron foto: 12

Advertenties

12 gedachtes over “Wat ik ga doen als de tentamenweken voorbij zijn

  1. Heerlijk om lekker in het bos te gaan wandelen. Ik heb het morgen samen met mijn vriend bewust ingepland. Heerlijk het bos in. De bomen zijn nu zo mooi qua kleur! Dus de camera gaat ook mee. Dat is voor mij echt ultieme rust. Of lekker in bad met een boek of tijdschrift. Of het lezen van al jullie blogjes! Succes met je tentamens! Gaat je zeker lukken hoor!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s