Eetdagboek #3

Volg je mij al via Bloglovin’ en Instagram?

Goedemorgen, mijn geliefde lezers. We are gathered here today om nog een keertje te genieten van zo’n ontzettend inspiratievol en leuk eetdagboekje, waarin ik jullie vertel wat ik gegeten (en gedronken) heb.

Als ontbijt had ik een lekkere fruitbowl met sojamelk, banaan, mango en blauwe bessen en als topping peer en wat muesli. Zo. Lekker.

Voor op school had ik een appel meegenomen. Een appel is echt met meest simpele tussendoortje, maar nog altijd mijn meest favoriete tussendoortje. Gezond, lekker en makkelijk mee te nemen.

Op de terugweg naar huis kreeg ik echt een vlaag van honger over mij heen, dus besloot ik om maar eens een keertje een broodje te kopen op het station. Ik koos voor een broodje met pesto, mozzarella, rucola en tomaat.

En daarbij had ik een bakje koffie met sojamelk gehaald met, want na zo’n college ben ik vaak heel erg moe en dat is niet zo handig als je in de trein probeert om wat opdrachten voor school te doen.

Uit school nam ik wat oreo-koekjes. Vroeger vond ik deze echt totaal niet lekker, maar de laatste tijd wel. Je hebt ook de oreo-koekjes die volledig in het chocolade zijn ondergedompeld, maar die vind ik niet zo lekker. Dat is net iets te veel van het goede.

En daarbij natuurlijk een kopje thee (heb je haar weer met d’r thee) om even op te warmen.

Als avondeten hadden mam en ik (pap was ’s avonds niet thuis helaas) cactus-wraps (? – stond op de verpakking, dus het zal wel) met hummus, avocado, paprika en nog wat andere dingetjes die we in de kast vonden. Na twee wraps zat ik echt zó vol, maar het was wel lekker!

Na het avondeten ging ik lekker bij de kachel zitten en na een tijdje te hebben gelezen pakte ik nog wat van deze bananenchipjes, de lekkerste chipjes die er bestaan. Heb jij ze wel eens geproefd?

Untitled

Advertenties

7 gedachtes over “Eetdagboek #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s