Stress

Whoops, door alle drukte ben ik helemaal vergeten om voor vandaag een blog te schrijven (of om überhaupt na te denken over een onderwerp). Maar omdat het toch blogtober blijft en ik een afspraak met mezelf heb gemaakt om elke dag te bloggen, kon ik het niet maken om niks te posten. Vandaag dus gewoon even een random blog over random dingen.

Ja, stress. Volgende week beginnen de tentamenweken. Nu weet ik van mezelf dat ik erg gevoelig ben voor stress en dat ik snel gestresst word, maar op dit moment zit de stress wel heel erg hoog. Het is namelijk zo dat het niet alleen qua studie gewoon onwijs druk is met leren, projecten en tentamens, maar ook buiten de studie. De studentenvereniging vraagt ook gewoon veel aandacht en hoewel ik deze aandacht niet altijd kan geven, doe ik het telkens toch, waardoor ik mezelf weer met een hele hoop nieuwe dingen opzadel. Ook is het natuurlijk nodig om geld te verdienen, dus in het weekend ben ik vaak de hele dag aan het werk, waardoor ik niks aan mijn studie kan doen (en daar word ik dus weer meer gestresst van – volg je het nog?) Over het algemeen zijn de komende weken gewoon heel erg druk en heb ik echt mijn rust nodig, maar weet ik dat ik deze rust niet kan pakken. Het is nu eigenlijk een kwestie van tandjes op elkaar en doorzetten, maar er komt een moment dat het gewoon allemaal eventjes te veel wordt. Dat zien we dan wel weer.

Nu ga ik snel weer verder met samenvatten, leren en de projecten die ik volgende week af moet hebben, zodat ik niet achter kom te lopen. Wish me luck!

Untitled

bron foto: 1 –

Advertenties

13 gedachtes over “Stress

  1. Wat vervelend zoveel stress. Maar ik denk dat het voor jou ook heel belangrijk is dat je zelf moet aangeven wanneer het echt te veel wordt. Anders zit je er straks helemaal doorheen en dat moet je natuurlijk echt niet hebben! Succes en je kan het ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s