Mijn week in foto’s

Maandag

Maandag moest ik naar school voor een gesprek met mijn studiecoach, maar voor ik naar school ging kon ik nog eventjes genieten van een kopje koffie, de geur van de Yankee kaneelkaars en blogs.

Dinsdag

Dinsdag moest ik weer de hele dag naar de HvA. Ik had ’s ochtends les, daarna een paar uur niks en dan nog een les. Bij de Hema op het station had ik deze vegetable chips gevonden en die waren zó lekker!

Het was echt een lange dag, dus ik was echt onwijs blij toen ik weer in de trein naar huis zat. Het was ook nog eens super rustig in de trein, dus dubbel geluk!

Woensdag

Woensdag was ik bijna de hele dag vrij, dus ik besloot om deze dag productief bezig te gaan met een aantal vakken waar ik nog wat dingetjes van moest samenvatten.

Na een paar uur was ik er echt helemaal klaar mee, maar was ik wel een hoop informatie rijker. Wisten jullie dat er meer mensen doodgaan aan het eten van aardappelsalade dan dat er mensen doodgaan aan een haaienaanval?

Donderdag

Donderdag had ik als ontbijt de herfstige smoothie met peer, banaan, sojamelk en kaneel gemaakt. Dat was echt een fijn begin van de dag!

Een aantal weken geleden was ik begonnen met het ‘versieren’ van m’n agenda en vandaag was ik er eindelijk klaar mee. Ik ben niet helemaal tevreden met hoe het is uitgepakt, maar het ziet er alsnog beter en leuker uit dan hoe de agenda er eerst uitzag.

Vrijdag

Op vrijdag had ik vrij van school en heb ik voornamelijk aan een schoolproject gewerkt en heb ik een aantal vakken samengevat. Dit natuurlijk in mijn herfstdekentje voor de kachel. Ultimate herfstgevoel.

WARME CHOCOLADEMELK! Je kunt wel zien aan mijn hoofd dat ik hier heel erg blij mee was. Dit was de eerste warme choco die ik dit jaar heb gedronken.

Zaterdag

Het was kastanjetijd! Met mams ging ik fijn het bos in om kastanjes te zoeken, want dat is echt een jaarlijkse traditie van ons.

Tegen het eind van de middag ging ik met de trein naar Utrecht, waar ik met Jolien had afgesproken. Jo woont al ongeveer een jaar in Utrecht en nog steeds was ik niet bij haar op bezoek geweest, dus daar moest verandering in komen.

’s Avonds gingen hadden we eerst een film gekeken en daarna gingen we uit. Het was echt een hele gezellige avond!

Zondag

’s Ochtends werden Jo en ik echt heel laat wakker (voor mijn doen dan), dus eigenlijk ging ik al vrij snel weer naar huis, omdat ik nog wat voor school moest doen. Ik was heel happy dat ik in de trein zat, want buiten regende het echt heel hard.

Thuis was het kastanjetijd! Mam en ik hadden al flink wat kastanjes verzameld, dus nu was het tijd om ze allemaal een plaats te geven in huis. Ik vond dit kaarsplateau wel leuk staan met de kastanjes erbij.

Wat heb jij allemaal gedaan vorige week?

Untitled

Advertenties

10 gedachtes over “Mijn week in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s