Sweater Weather

Volg je mij al via Instagram en Bloglovin?

Wat doe je als je een foto hebt gemaakt die je heel graag wil gebruiken in een blogpost, maar je weet niet hoe? Dan zoek je dus net zo lang naar een onderwerp om over te schrijven tot je er ééntje hebt gevonden waar de foto bij past. Vandaag dus even over ‘sweater weather’, dus het truienweer waar we nu midden in zitten.

Een paar dagen geleden werd ik getagd door Mandy voor deze tag, dankjewel!

Wat is je favoriete geurkaars?

Ik vind de geur van kaneel echt ontzettend lekker, dus eigenlijk alle kaarsen die naar kaneel ruiken. Maar als ik echt één soort kaars moet kiezen is dat de Cinnamon Stick-geurkaars van Yankee Candle. Deze geur is echt heel sterk en blijft ook echt heel erg lang hangen: super lekker!

Koffie, thee of warme chocolademelk?

In de ochtend koffie, in de middag warme chocolademelk (ja, met slagroom) en ’s avonds thee. Koffie in de ochtend is sowieso een must omdat ik anders echt niet wakker kan worden en dus gewoon geen mens ben, warme chocolademelk in de middag omdat dat gewoon chill is en ’s avonds thee omdat ik dan beter in slaap kan vallen.

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?

Nee, niet echt. Ik draag over het algemeen nauwelijks make-up, dus er is ook niet veel om te kunnen veranderen. Alleen op de dagen dat ik vind dat ik er écht niet uitzie of als ik foto’s maak doe ik wel eens wat concealer op (voor de mensen die niet weten wat dat is, klik op het woord en dan kom je bij de uitleg.) Op een normale dag doe ik óf helemaal niks op óf mascara, soms oogschaduw en soms iets op mijn lippen.

Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?

Wow, gaan we het nu al hebben over Kerst? Oké, I don’t mind. Maar dat is dus sowieso gevulde speculaas. Verder kan ik daar ook niks over vertellen of over uitleggen. Gewoon gevulde speculaas.

Muts of sjaal?

Een muts natuurlijk, want een koud hoofd vind ik nog erger dan een koude nek.

Wat is je favoriete wintertrui?

Van de truien op de foto hieronder is dat de donkergroene trui. Die zit gewoon heel fijn en ik vind de kleur mooi. Daarnaast vind ik het kabelmotief ook echt super leuk. Ik was vorig jaar heel erg lang opzoek naar een trui met kabelmotief, dus toen ik die eindelijk had gevonden was ik zo blij!

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?

Alle donkere kleuren, maar vooral donkerrood (bordeauxrood) en donkergroen vind ik mooi in het najaar en in de winter.

Laarzen of Uggs?

Ooh, dit is zo’n vraag waarbij ik me echt voor het antwoord ga schamen. Kijk, ik vind Uggs echt ontzettend lelijk, maar ze zijn zó heerlijk om te dragen in de winter, omdat je voeten en je enkels volledig verwarmd zijn. Dat is gewoon heel erg fijn, vooral als er bijvoorbeeld sneeuw ofzo ligt.

Wat is het leukste aan het najaar?

Dat het weer kouder wordt en het dus echt truienweer wordt en ik eindelijk weer de kleding aan kan trekken waar ik me prettig in voel.

Heb je een favoriet liedje dit najaar?

Uhh, dat is een redelijk oud liedje, namelijk ‘banana pancakes’ van Jack Johnson. Ik vind het gewoon een heel schattig en fijn liedje en ik word er blij van.

Wat vind jij het leukste aan het najaar?

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “Sweater Weather

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s