Mijn favoriete Instagram accounts

Volg je mij al op Bloglovin‘ en Instagram?

Instagram is mijn favoriete sociale media. Ik houd van foto’s en ik ben dan vaak ook lang bezig met het vinden van Instagram accounts met een perfecte feed en mooie foto’s. Vandaag heb ik, net zoals een paar maanden geleden, weer een lijstje voor jullie met mijn favoriete Instagram accounts van dit moment.

@shaym – account van Shay Mitchell

Shay Mitchell staat altijd goed op foto’s. En met altijd bedoel ik echt altijd. Ze heeft echt een hele leuke stijl en die stijl vind je terug op de foto’s.

@natgeo – officiële account van National Geographic

Als je houdt van mooie of spectaculaire foto’s van onder andere de natuur is dit account echt een aanrader. Ze krijgen foto’s toegestuurd van allerlei mensen over de hele wereld.

@beauteactive – account van een Franse YouTuber (leer je ook nog wat frans tijdens het fotokijken)

Een tijdje geleden wilde ik mijn frans verbeteren, dus ging ik video’s kijken van Franse YouTubers, waaronder Caroline & Safia. Dit account is van Caroline. Nog steeds versta ik de helft van wat ze zeggen in de video’s niet en begrijp ik niet wat ze onder de Instagramfoto’s schrijven, maar de video’s en foto’s zijn wel leuk om te kijken.

@philippabe – account van de Zweedse Philippa

Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren hoe ik op dit account ben gekomen, maar Philippa plaatst altijd hele leuke outfitfoto’s. Leuk om inspiratie op te doen.

Wat is jouw favoriete Instagram account?

Untitled

Advertenties

10 gedachtes over “Mijn favoriete Instagram accounts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s