Gewoon wat random hersenspinsels

Volg je mij al op Bloglovin en Instagram?

Op het moment dat ik dit type zit ik half ingewikkeld in een deken voor het kacheltje. Het vuur knappert (is dat het juiste woord?) en de rechterkant van mijn lichaam is helemaal verwarmd, omdat die naar het vuur toegedraaid zit. De linkerkant van mijn lichaam is bedekt met een dekentje. Buiten regent het en ik hoor de regendruppels op het glazen dak vallen. Ik vind het heerlijk.

Afgelopen weken waren echt zo druk en vermoeiend. Het was niet zo dat ik heel erg veel heb moeten doen en 24/7 bezig was, maar het was gewoon allemaal zo nieuw. Allemaal nieuwe impressies en nieuwe omgevingen. Alle nieuwe mensen die ik heb ontmoet en het nieuwe reizen. Al dat nieuwe vraagt gewoon heel veel aandacht. Daarnaast mis ik mijn lieve vriendinnetjes van de middelbare school natuurlijk ook nog en probeer ik ze zo vaak mogelijk te spreken als kan. Soms lukt het niet en dat vind ik jammer. Maar zij hebben het ook druk en dat weet en snap ik.

Regen vind ik trouwens heel erg gezellig en van het haardvuur word ik rustig. Vuur maakt altijd zulke mooie vormen en bewegingen. Het werkt als een soort trans. En de regendruppels, die geven mij altijd de neiging om me in een dekentje te wikkelen en in het hoekje van de bank te kruipen: nice and cosy.

Over een paar weken heb ik mijn eerste tentamenweek en tot nu toe ben ik er nog heel rustig onder. Ik hoop dat het rustige gevoel blijft, want ik ken mezelf en ik maak mezelf nogal snel gek. Dan ga ik dingen denken als ‘maar wat als ik niet goed genoeg leer’ of ‘wat als ik het niet red’ en dan ga ik me alleen maar meer zorgen maken. Misschien moet ik, als die gedachten toch komen, gewoon het kacheltje aanzetten en even een paar minuten het vuur bekijken. Dan komt dat rustige gevoel vanzelf wel weer terug.

Wat gaan jullie komende weken doen?

Untitled

Advertenties

8 gedachtes over “Gewoon wat random hersenspinsels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s