Het perfecte weekend

Afgelopen weekend was best wel fijn. Ik ging eindelijk weer eens werken (dat is de de laatste paar weken namelijk helaas niet va gekomen), ik heb heerlijk opgepast op mijn buurkindjes en een vriendin uit Duitsland die ik ontmoet heb in Oxford deze zomer kwam langs in Alkmaar.

Het was wel een beetje koud, maar dat vind ik nooit zo erg, omdat ik eigenlijk wel van de kou houd. Ik doe altijd gewoon lekker een sjaal om, handschoenen aan (oké, nu nog niet, maar voor als het écht koud wordt) en een dikke jas aan en dan kun je er wel tegenaan. De kou heeft mij in ieder geval niet tegengehouden om de stad in te lopen met mijn Duitse vriendin, haar zusje en een vriendin uit Nederland. We waren bij de Bagels & Beans gaan zitten om te lunchen en we hadden daar de Bagel Tapas genomen, dat is altijd zo lekker! Vooral de humus en de zongedroogde tomaatjes vind ik een lekkere combinatie.

Zaterdagavond heb ik fijn opgepast op mijn lieve buurkindjes. Oppassen is eigenlijk altijd een heel fijn en rustgevend iets om te doen, vooral als de kids al een beetje moe zijn. We keken de film Frozen en zongen gezellig met z’n allen de liedjes mee. Stiekem moet ik wel toegeven dat ik het hardst zong van allemaal, maar dat kan ook niet anders als één van je favoriete Disneyfilms wordt opgezet. Ik ben vast ook niet de enige die heel erg fanatiek wordt als Anna begint met ‘can I just say something crazy?‘ en vervolgens het hele liedje kan meezingen en dansen tot aan ‘can I say something even crazier? YES!

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “Het perfecte weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s