Eetdagboek #2

Volg je mij al op Bloglovin’?

Wow, wat vond ik het leuk om dat eetdagboekje van twee weken geleden in elkaar te zetten, zeg. Dat vroeg zeker om een tweede ‘editie’ van de eetdagboeken-reeks. Stiekem vind ik het ook gewoon heel erg leuk om foto’s te maken van mijn eten. Dat is de ultimate white girl in mij.

Ontbijt

Het was weekend vandaag, dus ik kon even lekker wat langer in bed blijven liggen. Uiteindelijk maakte ik pas ontbijt rond 11 uur. Ik had echt onwijs veel zin in een warm ontbijt, dus besloot ik om een ouderwetse tosti te maken. Is dat raar, een tosti als ontbijt? Daarbij nam ik een grote mok met koffie. Ik vind het altijd zo fijn om te beginnen met een kop koffie!

Tussendoor

Op de markt hadden we weer gedroogd fruit gekocht, dus tussendoor had ik een schoteltje met van alles wat. De gedroogde kiwi is mijn favoriet.

Lunch

Toen het lunchtijd was had ik echt zin in zoet en hartig, dus ik besloot om een banaan te combineren met een cracker met kaas. En daarbij had ik nog wat komkommer en tomaatjes en gewoon wat water.

Tussendoor

 Tussendoor nam ik twee rijstwafels met pindakaas en humus en een appel. Ik was net naar de stad en terug naar huis gelopen, dus had best wel een beetje trek. Hierbij dronk ik gewoon wat water. Ik drink eigenlijk de hele dag door water, niet specifiek bij het eten.

Diner

’s Avonds had paps heerlijk gekookt: (meergranen) spaghetti met courghette, grana padano, tomaatjes en nog een kruiden waarvan ik de naam even ben vergeten. Stukje hemel op aarde, kan ik je vertellen.

’s Avonds

’s Avonds had ik een lekker kopje met jasmijnthee en een brok speculaas. Rond de Sinterklaastijd hebben wij eigenlijk altijd wel speculaas in huis, want dit vinden mam, pap en ik alle drie echt hartstikke lekker! En het is gewoon een fijne afsluiter van de dag.

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “Eetdagboek #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s