Vandaag is klaagvrije maandag!

Volg je mij al via Bloglovin‘ en Instagram?

Ja, vandaag is het dus klaagvrije maandag. Dus in plaats van een blogpost te schrijven over de helse dingen die ik deze maandagmorgen al mee heb mogen maken (ik stootte mijn teen), ga ik jullie vertellen over de fijne dingen die ik deze ochtend meemaakte.

Vanmorgen ging ik weg uit Amsterdam terug naar Alkmaar en toen ik het huis uitliep toen viel het mij voor het eerst op dat de bladeren alweer aan het verkleuren zijn. Ik vind dit er altijd zo mooi uitzien en ik word er ook echt heel erg gelukkig van eigenlijk, dus ik moest er gewoon een fotootje van maken.

In de trein had ik de hele coupé voor mezelf, dus het was onwijs stil en ik had eindelijk de tijd en ruimte om een stukje uit mijn boek te lezen. Ik had dit boek al eerder gelezen, maar ik wilde hem heel graag nog een keertje lezen. Het boek is avontuurlijk en daar houd ik wel van. En in de trein lezen is altijd zo rustgevend.

Toen ik in Alkmaar aankwam en naar huis liep kwam ik de eerste kastanje tegen. Hij lag een beetje zielig in z’n eentje op straat, dus toen besloot ik maar om hem mee te nemen. De herfst kan nu echt beginnen! Ik liep door het park dat om de binnenstad heen loopt en langs de molen die aan het begin van de stad staat. Het was echt een heerlijke ochtend.

Was jouw ochtend ook zo fijn?

Untitled

Advertenties

8 gedachtes over “Vandaag is klaagvrije maandag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s