Dennenappels & gitaren

Afgelopen Kerst ontdekte ik de cotton balls (de katoenen bolletjes die je op een lichtjessnoer kan zetten) en sindsdien ben ik echt verliefd op deze dingetjes. Laatst ben ik naar de stad geweest om een aantal te kopen. Ik heb ze nu op mijn bureau gelegd met nog wat andere herfstversieringen, dus dat ziet er gelijk al een stuk gezelliger uit.

De dennenappeldingetjes kwam ik bij de Xenos tegen en ik vond ze echt heel erg leuk. In de herfst vind ik het altijd leuk om wat natuuraccenten in mijn kamer te hebben. Ik heb ook een grote pot op mijn bureau staan met een hele berg kastanjes erin. Ziet er zo leuk en gezellig en herfstig uit! Ik type deze blog ook op mijn bureau, dus ik heb nu de hele tijd uitzicht op de leuke cotton balletjes en de dennenappeltjes en de kastanjetjes. En ik heb een kop thee. En een herfsttrui. En het regent buiten. Hoe herfstig wil je het hebben?

Oh trouwens, ik ben echt niet goed in gitaarspelen. Mijn broer heeft een paar jaar geleden gitaar gespeeld en zijn gitaar staat nog steed (ongebruikt) op zijn kamer, dus het leek mij wel leuk om mezelf een liedje aan te leren. Nou, ik snap er dus helemaal niks van. Moet je op de snaren drukken of niet? Moet je je vingers bewegen? Hoe sla je een toon aan? Zelfs de tutorials op YouTube vind ik nogal niet te snappen. Misschien moet ik toch eventjes een lesje gitaar gaan volgen om de basis te leren. Dan kan ik mezelf misschien daarna eindelijk een liedje aanleren, dat zou echt leuk zijn.

Heb jij wel eens gitaar gespeeld?

Untitled

Advertenties

11 gedachtes over “Dennenappels & gitaren

  1. Hahah dat van wat je in hemelsnaam met een gitaar moet doen om er een liedje uit te produceren komt me heel erg bekend voor. Marvin had ook altijd een gitaar en als hij niet thuis was, probeerde ik ook altijd of ik het kon. Het duurde een paar weken voordat ik wat simpele liedjes (niet helemaal perfect) kon spelen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s