De raarste zoekwoorden op mijn blog

bron

Volg je mij al op Bloglovin en Instagram?

Op de blog van Jennie kwam ik een tijdje geleden een hele leuke blogpost tegen waarin ze een lijstje had gemaakt met rare zoekwoorden die mensen bij Google in hadden getypt voor ze op haar blog terecht kwamen. Ik besloot om ook eens een kijkje te nemen tussen mijn zoektermen en de raarste/grappigste met jullie te delen.

♥ by claire / by claire blog / claire blog zoeken / written bij claire

Dit was in de tijd dat mijn blog nog de naam ‘written by claire’ had. Kennelijk was die naam toch wat moeilijk voor sommige mensen. Bijna… bijna!

♥ Ik koop steeds notitieboekjes

Ja, dat moet vast erg moeilijk zijn. Misschien moet je je pinpas gewoon thuis laten liggen? Als je moeite hebt met leuke notitieboekjes zoeken, stel ik voor dat je mijn blog over mijn notitieboekjes collectie leest.

♥ Coffee macchiato met koffie koek

Ik heb vast wel een keertje geschreven over een latte macchiato, maar zo in detail kom je deze term niet tegen op mijn blog. Ik kan je niet verder helpen, sorry!

♥ Plaatjes voor jou

Wat?

♥ Bijen onesie

Yes, die heb ik! Ooit noemde ik mijn bijen onesie in een plog en plaatste ik er een foto bij. Hij is zo leuk en warm!

♥ Speciaal zijn voor iemand

Ik kan me herinneren dat ik ooit een keer een blog heb geschreven waar dit ook in voor kwam.

♥ Sandwiches maken met spullen die je in huis hebt

Geen zin om boodschappen te doen, zie ik? Ik weet natuurlijk niet welke spullen je in huis hebt, maar ik kan je wel opweg helpen met het bedenken van sandwiches. Ik heb namelijk een aantal receptjes op mijn blog staan.

♥ Huistelefoon award 2015

En again: wat?

Heb jij ook en blog en, zo ja, wat is het raarste zoekwoord?

Untitled

Advertenties

20 gedachtes over “De raarste zoekwoorden op mijn blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s