Mijn favoriete herfstontbijt

Volg je mij al op Bloglovin en Instagram?

Vandaag heb ik een heerlijk receptje voor jullie. Deze pannenkoekjes zijn heel erg bekend in paleo-land, maar ook voor de niet-paleo’s (like me) is het een heerlijk ontbijtje. De (herfstige) pannenkoekjes zijn gezond, smaakvol en je kunt ze maken met weinig ingrediënten.

Dit zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt voor deze pannenkoekjes: een banaan, een ei, een beetje kaneel en wat boter om de pannenkoekje in te bakken.

Je snijdt de banaan in stukjes en doet deze samen met het ei in de blender. Je kan het natuurlijk ook gewoon door elkaar heen prakken, maar blenden gaat sneller.

Daarna doe je er een beetje kaneel in. Dit zorgt voor de herfstige smaak.

En dan is het gewoon simpel pannenkoekjes bakken. De pannenkoeken worden vrij dik door de stukjes banaan, dus je moet goed opletten dat ook de binnenkant goed gaar is. Als de pannenkoekjes een beetje goudkleurig zijn, zoals op de foto hierboven, zijn ze perfect.

Als topping kan je nog een beetje extra kaneel over de pannenkoekjes heen gooien of je kan een appel in stukjes snijden en deze als beleg gebruiken. Enjoy!

Untitled


 

Advertenties

15 gedachtes over “Mijn favoriete herfstontbijt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s