OOTD | Liefde voor rokjes

Gisteravond bedacht ik me opeens dat ik nog een hele hoop met outfitfoto’s op mijn mobiel had staan van een aantal weken geleden die ik dus nooit heb gepost. Whoops. En als je me volgt op Instagram heb je bovenstaande foto ook al eens voorbij zien komen.

Oké, deze foto was eigenlijk een grapje, maar ik vond hem wel leuk geworden. Het rokje is trouwens echt mijn favoriete rokje van dit moment. Hij is best wel zwaar, dus je hebt ook niet zomaar dat Marilyn Monroe-effect wat je met andere rokjes en jurkjes wel altijd hebt waardoor je altijd panisch je rokje vast moet houden.

Deze outfit komt overigens volledig bij de H&M vandaan. Die winkel vind ik gewoon echt heel erg fijn, omdat ik er eigenlijk altijd wel wat kan vinden. Voor ieders smaak is er wat.

Zulke schoenen wilde ik dus ook echt al heel erg lang hebben, maar telkens kocht ik ze uiteindelijk tóch maar niet. Laatst vond ik het genoeg geweest met dat wachten en kocht ik ze gewoon zonder er verder bij na te denken. Beste koop van dit jaar.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Untitled

 

Advertenties

26 gedachtes over “OOTD | Liefde voor rokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s