Question & Answer #1

Even serieus, weten jullie hoe moeilijk het is om een foto te vinden die past bij een Q&A blog? Vandaar dus de random foto boven deze allereerste Blogtober blog. Vanaf vandaag ga ik een maand lang elke dag (proberen) te bloggen en als eerste blog besloot ik om de vragen te beantwoorden die jullie stelden onder mijn blog van vorige week.

Q: Wat vind je het leukste aan bloggen?

A: De reacties, het feit dat er iets op internet staat dat echt volledig door mij is gecreëerd, schrijven, logo’s ontwerpen en foto’s bewerken, foto’s maken.. Eigenlijk bijna alles wat er bij komt kijken.

Q: Heb je snapchat?

A: Yess, mijn snapchat is clairemiddel en je kan me gewoon toevoegen en foto’s naar me sturen 🙂

Q: Hoeveel tijd spendeer je aan je blog?

A: Per blogpost kan de tijd die ik eraan besteed echt ontzettend wisselen. Als het een langere blogpost is met vele foto’s ben ik er al snel een half uur tot drie kwartier mee bezig, maar als het een korte blogpost is kan ik, als ik haast heb, in een kwartiertje ééntje klaar hebben.

Q: Wat is je favoriete serie?

A: Op dit moment kijk ik heel graag naar Suits, The Hills (is al wat ouder) en Orange is the New Black.

Q: Welk boek lees je op dit moment of heb je net gelezen?

A: Het laatste boek dat ik heb gelezen heette ‘All The Bright Places’ en vond ik echt echt echt niet leuk (ik ga er niks over vertellen, dus als je het wil weten moet je het boek zelf maar lezen) en op dit moment lees ik ‘Let’s Get Lost’ voor de tweede keer.

Q: Wat wordt je volgende vakantiebestemming?

A: Op dit moment is dat Nerja in Spanje. Dit wordt een familievakantie met de hele familie van moeders kant en ik heb er echt ontzettend veel zin in! En daarna waarschijnlijk IJsland met mijn lieve paps.

Q: Wat maakt jou ‘heppie’?

A: Schrijven, notitieboekjes, whatsappjes, fruit en vrienden.

Q: Kamperen of een luxe hotel?

A: Kamperen heb ik vroeger echt heel erg vaak gedaan en ik vind ook echt dat dat wel zijn charme heeft (midden in de nacht naar de wc gaan en dan gewoon even 5 minuutjes naar de sterrenhemel blijven kijken), maar op dit moment ga ik waarschijnlijk toch liever naar een luxe hotel. Maar tegen een kampeervakantie zeg ik ook geen nee, hoor!

Q: Wat is je favoriete film?

A: The Perks of Being a Wallflower en (hehehehehhehehe) Frozen.

Q: Wat is jouw ultieme moment van geluk?

A: Het moment dat ik thuiskom van een hele lange dag en op de bank mag zitten en gewoon eventjes niks hoef te doen.

Untitled

Advertenties

25 gedachtes over “Question & Answer #1

  1. Leuke blog en challenge. Kan ik de basis daarvan ergens vinden? Ik doe ook mee denk ik 🙂 Moet mijn ritme weer gaan vinden! Cool! Ik heb je toegevoegd op snapchat. Fruit is heerlijk he! 🙂 En dan vooral watermeloen. Wat gaaf dat je naar IJsland gaat! Jaloers haha! Dat staat zo hoog op mijn wishlist! Maar wie weet! Succes met het bloggen 🙂 Leuk om zo een inkijkje te krijgen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s