Blogtober: a blog a day

Voor je begint met lezen van deze blog wil ik je vragen of je mijn blog al volgt op Bloglovin’. Dankjewel! Oh, en mijn vader is vandaag jarig 🙂

Een paar dagen geleden vertelde ik al subtiel dat ik in de herfst iets leuks ging doen voor mijn blog en deze week is het zo ver, dus ik wilde jullie er even over inlichten.

Een maand lang elke dag bloggen: dat lijkt me nou echt een uitdaging! 31 blogs vragen nu eenmaal veel inspiratie en onderwerpen en dat heb je niet altijd voor het grijpen… Toch ga ik het proberen. Doe jij ook mee?

Maar Claire, waarom wil je eigenlijk iedere dag gaan bloggen? 

Nu ik begonnen ben met mijn studie merk ik dat het bloggen slechter gaat. Er zit geen regelmaat in en ik vergeet vaak om een artikel te schrijven en te plaatsen. Ik hoop dat die regelmaat en dat de zin om te bloggen terug komt door Blogtober: a blog a day. Ik vind bloggen namelijk echt ontzettend leuk!

Nu lijkt het mij heel leuk als andere mensen ook de uitdaging aangaan om een maand lang iedere dag te bloggen, dus…

Doe jij ook mee met Blogtober: a blog a day?

Untitled


 

Advertenties

11 gedachtes over “Blogtober: a blog a day

  1. Leuk! (: Ik doe altijd Bloguary; precies hetzelfde, maar dan in januari! Ik vind het altijd wel lastig trouwens hoor, dus ik wens je niet alleen veel plezier, maar ook succes. Ben benieuwd naar al je artikelen! Liefs, Stella. PS: Gefeliciteerd met je papa!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s