Stel je vraag & Spam je blog

Deze blogpost plaats ik om twee redenen:

 1. Ik vind het heel erg leuk om te weten wie mijn blog lezen en hoeveel van jullie zelf ook een blog bijhouden, dus in de comments kan je wat over jezelf en over je blog vertellen.
 2. Binnenkort ga ik een Q&A houden op mijn blog, dus als je nog een brandende vraag hebt, nu kan je hem kwijt!

Je kan natuurlijk ook gewoon een vraag stellen zonder je blog te spammen (en andersom) 🙂

Advertenties

9 gedachtes over “Stel je vraag & Spam je blog

 1. Op mijn met-liefde-gemaakte blogje kan je onder andere fashion, lifestyle en nog veel meer vinden! Check even mijn blog en natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar andere blogs! 🙂 Q&A: Wat vind je het allerleukste aan bloggen? Hoe lang spendeer je aan je blog? X

  Like

 2. Leuk dat ik mag Spammen.

  Ik blog op http://www.soapiem.wordpress.com. De blog gaat over belevenissen van mezelf en hoofdpersoon Mike van Reeman. Vanuit hem schrijf ik verhalen die betrekking hebben op onderwerpen die in de maatschappij spelen, maar ook liefde en vriendschap komen aanbod.

  Als je van verhalen en persoonlijke dingen houd dan is deze blog een aanrader.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s