I ♥ Fall TAG

Deze week is het eindelijk officiëel herfst! Voor sommigen betekent ‘herfst’ urenlang door het bos lopen en kastanjes zoeken, voor anderen betekent het onder de dekens kruipen en de rest van het seizoen niet naar buiten gaan. Voor mijn blog betekent het herfst-gerelateerde blogs en nog iets leuks wat ik jullie nu nog niet ga vertellen. Om toch de herfst maar even leuk in te leiden: de I ♥ Fall TAG.

1. Favourite Fall lip product?

Nu moet ik echt even heel eerlijk zijn en zeggen dat ik niet heel vaak meer lippenstift of lipgloss gebruik. Ik vind het altijd zo’n gedoe om het de hele dag door bij te houden en de meeste lippenstift staat mij echt totaal niet. Als ik dan toch een kleurtje op mijn lippen wil, gebruik ik meestal gewoon lipliner van de etos. Die blijven lang zitten en daar kan je ook je lippen een beetje vorm mee geven. Maar normaal smeer ik gewoon lipbalsum (het liefst Babylips) op mijn lippen.


2. Favourite Fall nail polish?

Het fijnste aan de herfst is dat we weer donkere kleuren in onze kleding mogen verwerken en op onze nagels mogen smeren. In de Beautybox van afgelopen juli zat een hele mooie donkerrode/paarse (de kleur kan ik niet echt plaatsen – het is donker) nagellak van NailsINC. NailsINC vind ik echt een heel fijn nagellakmerk, de nagellak droogt namelijk ontiegelijk snel, en de kleur is ook echt perfect voor de herfst.


3. Favourite Starbucks Fall Drink?

Als ik naar de Starbucks ga in de herfst, neem ik eigenlijk altijd de Caramel Macchiato. Nu is er helaas geen Starbucks bij mij in de buurt, dus heel vaak ga ik niet naar de Starbucks – misschien is dat maar goed ook!


4. Favourite Fall Candle?


Cinnamon Stick Yankee Candle! Deze kaars had ik stiekem al gekocht in de zomervakantie. Hij rook zo lekker en hij deed me zo erg verlangen naar de herfst dat ik hem maar gekocht had. Toen ik thuis kwam van vakantie had ik de kaars veilig weg gezet en ik mocht de kaars pas aansteken als het echt herfst was. Moet jij een raden wat het eerste was wat ik 21 september deed..

5. Favourite Fall scarf or accessory

Mijn favoriete herfst sjaal is een sjaal die mijn moeder ooit voor mij heeft ge-arm-breid (hoe schrijf je dat). Dan brei je dus met je armen in plaats van breinaalden. De sjaal is echt heel lekker zacht en hij houdt mijn nek lekker warm.


6. Haunted house, haunted hay ride, or haunted corn maze?


Wat ik nou écht heel erg jammer vind aan Nederland is dat wij niet zo van het ‘Halloween’ zijn. Het lijkt me echt heerlijk om zo’n echt Halloween-festival te hebben met een spookhuis en haunted hay rides. Misschien moet ik het zelf maar gaan regelen voor volgend jaar. Ook mis ik de Halloween-feestjes, want die heb ik ook nog nooit meegemaakt hier in Nederland. Eigenlijk wil ik gewoon rond 30 oktober tijdelijk naar de USA verhuizen om de Halloween-dingen te bezoeken.

7. Favourite Halloween movie?

Ik ben zo’n held op sokken, dus een echte Halloween-horror zal ik nooit kijken. Ik houd het bij het Halloween-genre dus gewoon op de non-scary-children-Halloween-movies. Van de films die op die lijst staan heb ik ‘Nightmare before Christmas’, ‘Coraline’ (die vond ik al net op ’t randje, want poppen zijn eng) en ‘Harry Potter’ (waarom staat die op de lijst, want dat is toch geen Halloween film?) gezien.


8. Favourite candy to eat on Halloween?

Alles waar chocolade in, om of op zit. Weet iemand trouwens wat dit voor snoepjes zijn? Ik zie ze overal op Tumblr langskomen, maar ik kan er maar niet achter komen hoe de snoepjes heten.


9. What are you dressing up as for Halloween?!


Niks, want bij mij thuis en bij mij in de buurt doen ze niet aan Halloween. Maar als ze wel aan Halloween deden en ik me mocht verkleden, zou ik denk ik als muis gaan, lekker simpel. Ik ben niet zo creatief dat ik een heel kostuum kan maken.

10. What is your favourite thing about Fall?

De kleuren, de geuren, oversized warme truien, de warmte van de kachels, de drankjes, Halloween, het feit dat het weer donkerder wordt eerder in de middag, niet raar aangekeken worden als je met een dekentje op de bank zit, boeken lezen bij de open haard, het gevoel, kastanjes zoeken, herfstdecoratie in huis, kaarsjes…

Wat vind jij het leukste aan de herfst?

Untitled

Advertenties

13 gedachtes over “I ♥ Fall TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s