Oh, hi there!

Mijn bloggedrag van de afgelopen weken is niet bepaald om trots op te zijn. Tsja, hoe kan ik het uitleggen? Ik had het druk. Ik heb het druk. Op dit moment zit ik midden in de drukste paar weken die ik ooit heb meegemaakt (#dramaqueen). Ik zit namelijk midden in de kentijd van de studentenvereniging waar ik mij heb ingeschreven én het zijn de eerste paar weken van mijn (net nieuwe) studie. Alles is gewoon nog zo nieuw.

Kentijd is trouwens kort voor kennismakingstijd, dus een periode waarin je kennis maakt met de studentenvereniging en de disputen. Ik mag eigenlijk niet zoveel vertellen over deze periode, dus dat doe ik voor de zekerheid maar niet. Wel kan ik jullie vertellen dat een studentenvereniging ontzettend gezellig is en dat ik heel erg blij ben met mijn keuze om me in te schrijven. Je leert zoveel nieuwe mensen kennen!

bron

Deze week was de tweede week van mijn studie en elk college begin ik de studie leuker te vinden. De onderwerpen vind ik echt ontzettend interessant en ik merk dat ik het echt leuk vind om de studieboeken te bekijken en te lezen. Soms komt het voor dat ik tussen twee college’s een hele lange pauze heb, maar dan ga ik vaak gewoon in een Starbucks of een ander koffiezaakje (of gewoon op de locatie van mijn studie) stukken lezen of samenvatten, altijd handig voor de komende toetsen.

Volgende week heb ik trouwens al mijn eerste tentamen. Ik weet nog niet heel erg goed wat ik kan verwachten, dus eigenlijk vind ik het best wel spannend. Wish me luck!

Heb jij het ook zo druk op dit moment?

Untitled

Advertenties

20 gedachtes over “Oh, hi there!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s