Mijn eerste échte dag als student

Wisten jullie dat ik de helft van mijn blogposts eerst op papier schrijf voor ik ze online gooi? Niet omdat ik dat leuk vind – al moet ik wel toegeven dat ik gewoon ouderwets schrijven ook wel wat vind hebben -, maar  eer omdat ik vaak inspiratie krijg op de momenten wanneer ik geen computer bij de hand heb. Zoals nu dus.

Vandaag was mijn eerste échte collegedag. Twee college’s en één werkgoep; allemaal super interessant en leuk. Het gebouw waar ik les heb is trouwens zó hoog. We hadden les op verdieping nummer 11, waar je echt prachtig uitzicht hebt over Amsterdam. Nu heb ik een held op sokken als het gaat om hoogstes en (vooral) dieptes, maar dit was toch wel een fotootje waard.

Ik zit nu overigens, terwijl ik dit (op een papiertje) schrijf, in de Bagels & Beans in Amsterdam, die ene tegenover de Abercrombie & Fitch aan de Keizersgracht. Ik moet nog ongeveer een uurtje wachten voor ik naar de studentenvereniging kan. Op dit moment mag en kan ik jullie nog niet veel vertellen over de vereniging en over wat we allemaal doen deze eerste weken, maar ik kan jullie wel vertellen dat ik het heel erg naar mijn zin heb!

Alleen mijn stem is dood. Voor de grap moet ik eigenlijk iets opnemen en het aan jullie laten horen, maar ik denk dat het verstandiger is om mijn stem zoveel mogelijk te sparen en te laten helen. Vandaar dat ik nu ook een heerlijke verse muntthee met honing heb besteld.

Ben jij alweer gewend aan het school/werk-ritme?

Untitled

Advertenties

18 gedachtes over “Mijn eerste échte dag als student

 1. Wat fijn dat je het allemaal zo leuk vindt! En wat grappig dat je vaak eerst op papier schrijft, ik maak wel heel veel lijstjes op papier en schrijf ideeën op, maar hele verhalen/blogposts eigenlijk nooit (meer). Ik heb dat ook altijd en overal wel mijn laptop bij de hand… Ik zou het eens op papier moeten proberen eigenlijk 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Vervelend van je stem, hopen dat die snel weer terug komt. Ik ben wel benieuwd naar de studentenvereniging. Ik weet nooit zo goed wat ik daarvan moet verwachten/vinden, omdat je van iedereen verschillende verhalen hoort..

  Liked by 1 persoon

 3. Ik heb mijn agenda al ingevuld met wanneer welke lessen vallen, maar ik kan me pas inschrijven op 12/09 en op 15/09 krijg ik mijn boeken en cursussen. Ik ben er klaar voor! Laat maar komen! Dat het maar snel terug begint, want ik wil eindelijk eens in januari en juni slagen voor mijn examens zodat ik drie maanden vakantie heb!
  Succes trouwens!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s