Welkom op Claireofzo.nl!

Jullie wisten het nog niet, maar de laatste paar weken ben ik heel erg aan het brainstormen geweest over mijn blog. Ik wilde iets veranderen, maar wát – dat wist ik niet helemaal zeker. In deze blog wil ik jullie vertellen over het uiteindelijke resultaat van deze brainstormsessie: claireofzo.nl!

Nu alleen nog even de vraag aan Bloglovin’ of ze mijn volgers kunnen overplaatsen naar claireofzo.nl. Dankjewel!

De veranderingen.

Ik begon met bloggen in heel erg veel verschillende categorieën, maar vanaf nu houd ik het bij deze drie: persoonlijk, lifestyle en reizen. Dit zijn de categorieën waar ik het meeste mee heb en waarover ik het meeste kan schrijven. Natuurlijk zal je in de lifestylecategorie wel eens een OOTD of een receptje kunnen vinden, maar deze zullen niet meer worden geplaatst in een aparte categorie. Zoals mijn blog nu is ingedeeld is het allemaal wat overzichtelijker.

Het nieuwe logo.

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Het nieuwe logo is – net zoals het oude trouwens – lekker simpel. In het logo heb ik de kleur verwerkt die eigenlijk overal op mijn blog terugkomt en een een leuk tekeningetje. Ik vind het logo zelf echt heel erg leuk en ik ben er heel erg blij mee.

claireofzo.logo2

Dus, kort samengevat: claireofzo.nl is mijn nieuwe blognaam. Inhoudsgewijs gaat er niet heel veel veranderen, alleen dat ik blog in minder categorieën.

Ik ben echt heel erg excited om vanaf nu onder claireofzo.nl te bloggen en ik hoop dat jullie excited zijn om vanaf nu claireofzo.nl te lezen. ♥

Untitled

 

Advertenties

20 gedachtes over “Welkom op Claireofzo.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s