En nu gaat het echte leven (weer) beginnen

Volg je mij al via Bloglovin’ en Instagram?

Ik kon dit jaar wat langer genieten van de vrije tijd die ze hier ‘zomervakantie’ noemen, maar ook voor mij is er nu een eind aan gekomen. Morgen begin ik met mijn studie. Spannend, omdat ik niemand ken, maar ook excited, omdat ik een levensfase (aka de middelbare school) heb afgesloten en een nieuwe levensfase (aka studentenleven) in stap. Ja, ik heb er eigenlijk wel zin in.

Wow, ik bedenk me nu pas dat je de titel van deze blogpost op twee manieren kan opvatten. Ik bedoel met ‘het echte leven’ dat de vakantie is afgelopen en dat we weer hard aan het werk moeten. Je kan het ook opvatten alsof het studentenleven het echte leven is, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik weet dat sommigen dat vinden, maar ik heb het op de middelbare school en daarvoor ook heel leuk gehad en toen leefde ik volgens mij ook echt (ja, echt, mijn hart klopte dus I’m pretty sure I was alive.) Maar oké, daar ging het niet over.

Ja, deze zomervakantie was top. Ik heb echt heel veel leuke dingen gedaan en meegemaakt. Barcelona, Oxford, uitstapjes naar Amsterdam en Londen, om een paar hoogtepunten te noemen. Wat ik ook erg leuk vond deze vakantie waren de dagen in de stad waarop ik (met iemand anders natuurlijk, maar die iemand anders verschilde elke keer weer) gewoon door de stad heen slenterde, wat winkeltjes bezocht en vervolgens bij een leuk cafeetje of lunchroom eindigde om wat te drinken. Gewoon lekker rustig.

Oh, ik ben trouwens afgelopen dinsdag bij een studentenvereniging in Amsterdam gaan kijken en ik vond het echt heel erg leuk! Morgen ga ik er nog een keertje heen om me definitief in te schrijven. Ik heb er zin in!

Ben jij al begonnen met school?

Untitled

Advertenties

12 gedachtes over “En nu gaat het echte leven (weer) beginnen

  1. Heel veel succes! Je wordt echt in het diepe gegooid in een nieuwe stad maar als je er voor open staat komt het allemaal goed 😀 Bij welke studentenvereniging ga je? En klinkt als een heerlijke vakantie! Mijn studie (ik ben tweedejaars) begint volgende week weer. Ook best wel zin in. Nieuw jaar, nieuwe kansen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s