Even over het bos

Volg je mij al via Bloglovin’ en Instagram?

Het was weer eens tijd voor de maandelijkse boswandeling van Jolien en mij en dit keer hadden we ook Champ, Jo’s hond, meegenomen. Boswandelingetjes vind ik altijd heel fijn, omdat het lekker rustig is in het bos en het er lekker ruikt. En daarnaast vind ik het bos gewoon mooi.

Nu is alles nog helemaal groen, maar over een paar weken ‘zullen de bossen weer getooid zijn met herfstkleuren en zullen de eerste bladeren weer vallen’ (de exacte woorden van mijn vader toen ik hem vroeg hoe ik dit het beste in woorden kon opschrijven, love him.) Persoonlijk vind ik het bos in de herfst nog mooier en nog fijner om doorheen te lopen dan in de zomer. Ik vind de herfstkleuren namelijk echt ontzettend mooi en de kale bomen geven mij echt een herfst-gevoel.

Een ander voordeel van het bos: een hele goede plaats om leuke fotoshoots te houden. Vooral voor Tumblr-foto’s zoals de foto hierboven (nu werkt het natuurlijk ook goed mee dat Jolien perfect haar heeft voor zo’n Tumblr-foto.) Maar echt, het bos heeft altijd de goede achtergronden voor foto’s en er is bijna niemand, dus je hebt geen mensen in je foto die er niet horen te zijn.

Wat ik ook zo leuk vind om te doen in het bos is bomen beklimmen. En ik denk ook niet dat ik de enige ben die een enorme drang krijgt om over omgevallen boomstammen te lopen als ik er ééntje op de grond zie liggen. Het geeft toch een soort van Katniss-gevoel.

Ga jij wel eens het bos in?

Untitled

Advertenties

22 gedachtes over “Even over het bos

  1. Wat een leuk artikel! Leuk geschreven. Door het bos wandelen is zo heerlijk! Ik kijk inderdaad ook uit naar de herfst. Naar het bos dat dan bezaaid is met gele, bruine en oranje tinten en de geur van regen (dat vind ik zo lekker ruiken, hihi). Mooie foto’s! Echt een heerlijk artikel dit.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s