Outfit | Afrikaans-a-like

Ik heb nog nooit eerder een outfitpost gemaakt, maar deze outfit vond ik wel leuk om een plaatsje te geven op mijn blog. In de zomer van 2014 ben ik naar Zuid-Afrika geweest en deze outfit doet me altijd aan die vakantie denken.

Het jurkje komt bij de Forever21 vandaan en heb ik gekocht in juni 2014. Dat was de tijd dat ik de jurkjes en rokjes een beetje begon te ontdekken en dit was één van de eerste jurkjes uit mijn jurkjes-collectie. Ik houd echt van de soort van Aztek print, de mensen in Zuid Afrika vonden het jurkje ook heel leuk (nee, echt!)

De sandalen/slippers komen bij de Primark vandaan en heb ik vlak voor de zomervakantie gekocht. Ze lopen echt ontzettend lekker en de kwastjes vind ik heel vrolijk staan.

En dan de sieraden; de echte pronkstukken uit deze blogpost. In Zuid-Afrika zijn er heel veel vrouwen die langs de weg of op toeristische plekken spulletjes verkopen. Op een gegeven moment kwamen we een vrouw tegen die allemaal oorbellen verkocht. De oorbellen waren echt heel mooi en uiteindelijk besloot ik om drie paar te kopen.

Deze armbanden heb ik allebei niet zelf gekocht, maar heb ik gekregen. De bovenste armband komt uit Tanzania en heb ik van een vriendin van mij gekregen en de onderste armband kreeg ik van mijn oom die op vakantie was geweest naar Zuid-Afrika.

En deze armband heb ik wel weer zelf gekocht in Zuid-Afrika bij een vrouwtje langs de weg. Mooi hoe zo’n sieraad veel herinneringen heeft. Elke keer als ik de armbanden of de oorbellen draag, denk ik weer terug aan de reis. Wauw..

Volg je mij al op bloglovin’?

Untitled

 

 

Advertenties

14 gedachtes over “Outfit | Afrikaans-a-like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s