My day in pictures #9

Woensdag – 19/08/2015

Toen ik wakker werd had ik heel erg veel zin om eventjes te gaan lezen, dus ik pakte het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben (How to be Parisian wherever you are) en een boekje met een aantal kleine verhaaltjes dat is geschreven door JK Rowling (The tales of Beedle the Bard). Dit boekje bevat onder andere het verhaal over The Deathly Hallows, heel leuk om te lezen!

Daarna ging ik naar beneden om te ontbijten. De avond van tevoren had ik met een vriendin pannenkoeken gebakken en we hadden er (natuurlijk) nog een paar over, dus die bewaarde ik lekker voor het ontbijt.

Een paar weken geleden heb ik mijn kamer een complete make-over gegeven. De kamer is nog niet helemaal af, maar beetje bij beetje begint het echt te lijken om de kamer die ik echt wil. Na het ontbijt was ik verder gegaan met het decoreren en had ik deze foto streng gemaakt. Ik had dit idee al vaker voorbij zien komen op Tumblr en Pinterest en ik vond het zo leuk dat ik het zelf ook wilde maken. Het is heel simpel, maar het voegt echt iets toe in je kamer.

Mijn buurvrouw moest eventjes de deur uit, dus ’s ochtends had ik een paar uurtjes opgepast op mijn buurmeisje. Het eerste kwartier was ze echt not pleased dat haar moeder weg ging, maar gelukkig stopte ze al snel met huilen. We hebben gezellig getekend en gekleurd en met de poppen gespeeld. Oppassen is altijd gezellig.

Na de lunch ging ik weer verder met het decoreren van mijn kamer. Ik had in de tuin dit houten bakje gevonden en het leek me wel leuk om daar wat kaarsjes in te zetten. Het bakje was alleen heel erg vies, dus die heb ik eerst nog schoon gemaakt.

Dit kleine moestuintje vind ik trouwens zo’n leuk detail in onze tuin. Heel gezellig 🙂

Bij de HEMA had ik laatst een saai notitieboekje gekocht dat ik helemaal wilde gaan versieren, dus ik pakte mijn washi-tape erbij en ging aan de slag.

En daarna nog eventjes naar de supermarkt/etos/HEMA om een cadeautje te kopen voor mijn ouders, want die zijn aanstaande zondag 30 jaar getrouwd. GEFELICITEERD.

Toen kwamen mama (op de foto) en papa (obviously niet op de foto) thuis en pap ging lekker koken.

We aten een salade met witlof, radijs, appel, peterselie, makreel, aardappeltjes en een sausje van turkse yoghurt, olijfolie en peper. Hele aparte combinaties, maar het was super lekker!

’s Avonds ging nog wat lezen in een boekje dat ik net nieuw heb. Het gaat over gezonde voeding en hoe gezonde voeding je uiterlijk beïnvloed. Heel interessant!

Wat heb jij gisteren allemaal gedaan?

Untitled

Advertenties

14 gedachtes over “My day in pictures #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s