Dwerghamsters & Kitkat met pindakaas | Levensvragen TAG

Guilty pleasures, de Backstreet Boys, ‘echt zo’ en dwerghamsters: de levensvragen TAG maakt herinneringen in mij los die ik had verdrongen en die mij trauma’s hebben bezorgd. Voor jullie beantwoord ik deze diepe vragen over het leven. (En nu even zonder grappen: deze TAG kwam ik tegen op Teske’s blog en hij leek me echt heel erg leuk om te doen, dus bij deze. Enjoy!)

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Als ik mijn mobiel unlock mag ik genieten van dit leuke plaatje waarop je mijn voeten en de voeten van een vriendin van mij ziet. Ik kan echt heel erg genieten van de #fromwhereistand foto’s en dan vooral als er ook nog een stukje van één van mijn favoriete jurkjes op staat!

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?

Hoe erg is het als ik gewoon ‘water ‘zeg? Negentig procent van de alcohol die wordt geschonkenin een kroeg vind ik niet lekker (of ik word er ziek van) en de andere tien procent kost een godsvermogen. Fris vind ik ook niet zo heel erg lekker, dus dan blijft er eigenlijk alleen ‘water’ over. Ik ben dus lekker goedkoop om mee uit te gaan 🙂

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?

‘Zeg maar’, ‘super’, ‘echt zo’, ‘precies’, ‘echt’, ‘soort van’.

Wat is je favoriete film?

Ik kijk zo veel films, dat ik het antwoord oprecht niet weet. Ik houd eigenlijk van alle films die ook maar een beetje romantiek in zich hebben. Ook vind ik avonturenfilms en fantasy-films heel erg leuk, daar kan je zo lekker bij wegdromen. Van oudere films kan ik ook echt heel erg genieten. The Breakfast Club is bijvoorbeeld één van mijn favorieten. Ook behoren ‘The Perks of Being a Wallflower’, alle films uit de Harry Potter-serie, ‘Love Actually’ en ‘Frozen’ tot mijn favoriete films. Mijn film smaak is dus heel erg verschillend.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?

Disney Channel en Nickelodeon. Niet omdat ik de programma’s zo onwijs leuk vind om te kijken, maar gewoon omdat het vermakelijk is en je er niet zoveel bij hoeft na te denken. En sommige series die worden uitgezonden zijn oprecht leuk. Als het bijvoorbeeld Avatar-weekend is zit ik 24/7 voor de tv. (Nee serieus, ik ken het intro uit mijn hoofd.) Jolien en ik zijn echt die hard fans van Avatar.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?

Bad Blood – Taylor Swift. Ik was aan het werk en dit liedje was op de radio toen ik naar huis mocht.

Naar wie was je laatste appje?

‘Kitkat met pindakaas’ naar Jolien. Het ging over Amerikaans snoep.

Wat was je eerste e-mailadres?

annie_15_paarden@hotmail.com. Uitleg: Mijn vriendinnen noemden mij altijd Annie (Mijn volledige naam is namelijk Anne-Claire), ik ben jarig op de 15e en ik zat op paardrijden, vandaar de paarden. Ik maakte dit e-mailadres toen ik ongeveer 10 was en ik gebruikte het om ‘Hoe Overleef Ik’-mailtjes te schrijven met vriendinnen (die waren altijd heel lang en dat probeerden wij ook) en om met vriendinnetjes te praten op MSN.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Eet-geluiden. Ik kan er gewoon écht écht ECHT niet tegen. Smakken, kauwen, slikken, speeksel dat vermengd wordt met eten. Als iemand naast mijn hoofd zit te speekselen krijg ik kriebels en sla-neigingen…

Wat is je meest awkward moment ooit?

Ik kan me eigenlijk niet een heel erg awkward moment herinneren. Ik ben vast wel een keertje van de trap gevallen of gestruikeld, maar dat heb ik dan waarschijnlijk verdrongen.

Wat is je favoriete dag van het jaar?

15 december en dat heeft meerdere redenen. 1: het is mijn verjaardag. 2: het is bijna Kerst, dus je kan fijne kersttruien aan en bij de kachel zitten met een kopje thee. 3: het is december, mijn favoriete maand. Toen ik geboren werd lag er trouwens sneeuw. Misschien dat dat de reden is dat ik sneeuw zo leuk vind?

Wat is je favoriete emoji?

De smiley die huilt van het lachen. Die smiley gebruik ik echt ontzettend vaak en ik vind hem gewoon vrolijk.

Katten of honden?

Honden. Katten vind ik ook erg lief, hoor. Een vriendin van mij heeft een kat die Jack heet en hij is echt heel erg dik en lui en schattig. Een andere vriendin van mij, Jolien (ja, daar is ze weer. Sorry Jo, maar je zit gewoon erg in mijn hoofd tijdens het typen van deze blogpost), heeft een hele leuke hond (Champ). Ik kan me nog herinneren toen Champ een kleine puppy was. Zo lief, zo lief. Ik wil zelf ook echt heel erg graag een hondje.

Utrecht of Amsterdam?

Ik ben nog nooit in Utrecht geweest en dat vind ik echt heel erg slecht van mezelf, want (1.) mijn beste vriendin (ja – weer Jolien) woont er al een jaar en (2.) het is een stad waar echt iedereen het altijd over heeft. Voor nu ga ik dus nog eventjes voor Amsterdam.

Koffie of thee?

Koffie vind ik het lekkerst om te drinken in de ochtend en thee drink ik liever in de middag en in de avond.

Serie of film?

Films, want dan hoef je niet 6 jaar lang te wachten om er achter te komen wie ‘A’ is. (Morgen is het zo ver, mede-PLL-kijkers. Dan weten we het eindelijk!)

Engeland of Amerika?

Taal: Engeland. Land: Amerika. Amerika, of eigenlijk moet ik VS zeggen, is zo groot, dus het heeft voor alles wat. Wil je natuur? Dan heb je mega grote natuurparken waar je weken in rond kan rijden. Wil je een leuk strand? Tss, kusten genoeg. Grote steden? Genoeg keus. Ik heb gewoon het gevoel dat er in de VS altijd wat te doen is. De UK verveelt mij ietsjes sneller.

Vlees of vis?

Als ik echt moet kiezen: vlees, al probeer ik echt om weinig tot geen vlees te eten. Vis vind ik niet lekker, dus die valt sowieso af.

Drank of drugs?

Van drank ga ik me heel erg snel ziek voelen, dus dat ik geen goed idee voor mij. Drugs wil ik eigenlijk ook niet gebruiken, dus geen van beiden.

Spice Girls of Backstreet Boys?

Backstreet Boys! Foute boybands are my fave.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Mijn broer en ik keken altijd Villa Achterwerk! Ik kan me eigenlijk niet echt meer herinneren dat ik Sesamstraat keek, maar toen was ik ook waarschijnlijk veel jonger.

Bert of Ernie?

Sowieso Ernie, want ik ben precies zo.

Buurman of Buurman?

Moeilijk. Dan ga ik denk ik toch voor Buurman.

Meest random feitje over jezelf?

Ik heb een hele grote zwak voor dwerghamsters. Vanaf mijn negende hebben wij thuis diverse dwerghamsters gehad. Flits, Puck, Uk, Puck (de eerste Puck was weggelopen) en Kiwi. Uk was echt de liefste hamster die ik ooit heb gehad, maar ze werd helaas niet zo oud: 1 jaartje maar. Flits was echt een die hard hamster en weigerde gewoon om dood te gaan. Op een gegeven moment had ze staar, deden haar achterpootjes het niet meer en kon ze alleen nog maar liggen. De week erna was ze wonder boven wonder weer genezen en kon ze weer lopen en zien aan één oog. Ze overleed vlak voor haar derde verjaardag op 28 februari 2007. (Het was mijn eerste huisdier ooit en ik vond haar dood in het hokje dus dat heeft echt zo’n indruk gemaakt dat ik de datum nog weet #jeugdtrauma –  don’t judge!) RIP Flits, Puck (de eerste), Uk, Puck (de tweede), Kiwi.

Mijn hamster-zwakte gaat trouwens nog verder. Ik heb een hamsterboek op mijn kamer liggen dat ik regelmatig even doorblader omdat ik de plaatjes zo lief vind.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?

Neem zonnebrand mee als je op vakantie gaat naar Barcelona.

Wat is de belangrijkste levensles die jij hebt geleerd afgelopen jaren?

Volgen jullie mij trouwens al op bloglovin’?

Untitled

 

Advertenties

15 gedachtes over “Dwerghamsters & Kitkat met pindakaas | Levensvragen TAG

  1. Wat grappig dat je water bestelt wanneer je uitgaat. Zelf ben ik ook geen groot fan van alcohol, maar meestal bestel ik in de kroeg dan wel een glaasje fris. Om toch eens ‘iets anders’ te hebben. En wat grappig om eens over je eerste e-mailadres te lezen. Zelf had ik ook een enórm gênante, maar daar ga ik nu ook echt niet over uitweiden, haha 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Jaaaaa dwerghamsters zijn zo leuk. Vorig jaar kwam ik op een dag een schattig filmpje over een hamstertje tegen en diezelfde avond nog had ik een hamster. ZO LIEF.
    Herkenbaar trouwens, ik drink ook altijd water als ik op stap ben. #omamodus

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s