Een blog zonder structuur

Voor je begint met lezen, wil ik je alvast eventjes waarschuwen: deze blog is een verzameling van random en hele verschillende onderwerpen en gedachten! Ik had namelijk veel zin om een blogje te typen, maar op een specifiek onderwerp kon ik niet komen.

(De foto’s in deze blogposts zijn niet van mij. De bronnen staan onderaan de post.)

Heb je ook wel eens dat je ergens vol motivatie aan begint en dat je er na een tijdje helemaal klaar mee bent? Je bent niet de enige! Afgelopen week begon ik met het ‘verbouwen’ van mijn kamer. Eerst heb ik mijn hele kamer leeggehaald en alle onnodige spullen weggegooid, vervolgens hebben mijn moeder, mijn vader en ik de kamer geverfd (gewoon wit!) en daarna kon ik de kamer weer helemaal inrichten. Nu, een paar dagen later, ben ik nóg niet klaar met het inrichten en ik heb het nu eigenlijk wel een beetje gehad. Helaas ligt de grond nog vol met spulletjes en hoe erg het me ook tegen staat, ik moet en zal het opruimen. Binnenkort een blogje over hoe mijn kamer er nu uitziet!

Gister wilde ik trouwens heel veel blogjes voor gaan schrijven voor deze week, maar dat is er helaas niet van gekomen. Zondagavond heb ik iets gegeten of gedronken dat niet helemaal goed ik gevallen, want gisteren was ik kotsmisselijk en heb ik ook diverse keren overgegeven (details zal ik jullie besparen). Ja, dat gooide wel even flink wat roet in het eten. Niet alleen kon ik de blogjes wel vergeten, maar ook kon ik niet naar de verjaardag van mijn nichtje. Mijn tante had als surprise mijn ouders en mij gevraagd of we mee gingen naar de dierentuin voor mijn nichtjes verjaardag. Zij wist er niks vanaf, dus dat was echt heel erg leuk geweest, maar helaas werkte mijn lichaam niet mee. Jammer, jammer..

Wisten jullie trouwens al dat ik echt helemaal gek ben op kaarsen? Als ik door de Xenos loop, moet ik mezelf echt inhouden om niet de hele kaarsenafdeling leeg te kopen. Toen ik laatst in Bath (UK) was, kwam ik een Yankee Candle winkel tegen. Yankee Candles zijn echt de beste kaarsen in het universum, dus je kan je wel voorstellen dat ik eventjes op wolkjes liep. Deze vakantie heb ik dus ook mijn eerste Yankee Candle kunnen bemachtigen: de ‘Cinnamon Stick’-candle. Alvast voor de herfst.

Over herfst gesproken: ben ik de enige die niet kan wachten tot de eerste blaadjes verkleuren en de eerste kastanjes (ik wilde kokosnoot zeggen, maar dat is het verkeerde seizoen en het verkeerde werelddeel) opgeraapt kunnen worden? Herfst vind ik altijd echt prachtig en elk jaar kijk ik er weer naar uit. Daarnaast vind ik het echt heerlijk om mijn kamer wat herfstdecoraties te geven. Kaarsjes (yay, Yankee Candle!), neppe herfstblaadjes, kastanjes in een potje, dekentjes. Gewoon wat warmte en gezelligheid in de kamer. Zomer vind ik altijd zo kaal, want daar kan ik nooit echt decoratie voor vinden. Ja, bloemetjes, maar die vind ik meer horen bij de lente.

Hebben jullie ook zo’n zin in de herfst? Of juist totaal niet?

Untitled

bron foto: 12

Advertenties

14 gedachtes over “Een blog zonder structuur

  1. Ik vind dat elk seizoen zijn charme heeft. In de lente zijn het bij ons thuis al bloemen wat de klok slaat. In de zomer leven we meer buiten en wordt ons terras aangekleed met spulletjes uit de hema. In de herfst vind ik het super kaarsjes aan te steken en dit loopt eigenlijk in de winter door. Maar dan is kerst daar ook weer! Ik hou wel van elk seizoen…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s