My day in pictures #8

 

Donderdag 02/07/2015

In deze ‘my day in pictures’ ga ik naar de Primark en onderteken ik mijn middelbare school diploma!

’s Ochtends at ik mijn geliefde standaardontbijt: een fruitbowl met rozijnen en (gedroogte) cranberries. In deze fruitbowl had ik  peer, mango en blueberries gedaan en ik had het aangemaakt met een beetje kwark en water. Dit ontbijt is echt zo lekker!

Ik ging snel nog eventjes foto’s maken voor mijn blog over mijn sokkenverslaving. Dit is mijn (uitpuilende) sokkenlade..

Na het ontbijt spr0ng ik met mijn moeder in de auto en gingen we naar de Primark toe. Ik was al een tijdje niet meer naar de Primark geweest en ik vind het altijd een fijne winkel als je niet iets specifieks zoekt en als je gewoon zin hebt om dingen te passen en misschien wat te kopen. We gingen echt heel vroeg heen, dus het was nog lekker rustig in de Primark. Dat zijn altijd de fijne momenten..

‘Misschien wat te kopen’ – drie tassen? Tsja, ik werd weer afgeleid door alle schattige sokken? Na de Primark heb ik een video bewerkt en ingepland en daar ben ik echt de hele middag mee bezig geweest, omdat er iets fout ging met het geluid.

Avondeten! Het was natuurlijk heel erg warm, dus mijn ouders en ik besloten om een lekkere salade te maken en als toetje meloen met ham te eten. In de salade hadden we  avocado, komkommer, tomaatjes, nootjes, feta en rode ui gedaan, dus het was een vrij lichte salade, maar dat vind ik altijd wel lekker op warme dagen zoals deze.

Na het eten ging ik eventjes douchen en ging ik me omkleden, want ’s avonds was mijn diploma-uitreiking! Ik had dit jurkje aan van de Abercrombie die ik ooit een keertje in Parijs heb gekocht. Nu ik ‘Parijs’ zeg, krijg ik gelijk dat liedje in mijn hoofd. Ben ik de enige die het gewoon (nog steeds) een leuk liedje vind? Ik hoor er echt heel veel negatieve reacties op..

Diplomaaa! We werden per 5 naar voren geroepen op het podium om het diploma te ondertekenen. Ik vind het echt verschrikkelijk om op zo’n podium te moeten staan, omdat iedereen –iedereen– naar je kijkt en dan voel ik me echt ongemakkelijk. Gelukkig mocht ik samen met een hele goede vriendin van mij (ze zit naast me op de foto) het podium op. Dan voelt het altijd minder ongemakkelijk..

En hier ‘ie dan! Omdat ik met een gemiddelde van 7.8 geslaagd ben, kreeg ik een uitnodiging van Socrates. Socrates is netwerk waar je lid van kan worden als je een boven een bepaald resultaat hebt behaald. Ik ben trots!

En toen was het tijd om naar bed te gaan. Ik had mijn kamer laatst weer veranderd, dus dit is nu mijn nachtelijke hideaway. I just love it.

Het was een hele spannende dag en ik heb genoten! Het is raar om te bedenken dat ik nu nooit meer naar de middelbare school hoef te gaan, maar ik heb er wel vrede mee. Ik ben klaar voor de volgende stap: studeren!

Untitled

Advertenties

17 gedachtes over “My day in pictures #8

  1. Dat jurkje is echt heel leuk! Ik vind Parijs trouwens ook een leuk liedje, ik heb het alleen de laatste tijd zo vaak gehoord..
    Gefeliciteerd met je diploma!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s