Ik heb een sokkenverslaving

Hoi. Ik ben Claire en ik heb een sokkenverslaving. Nu moet je niet meteen denken dat ik één of andere sokken-fetisj heb ofzo, hoor! Met een sokkenverslaving bedoel ik gewoon dat ik het heel erg leuk vind om nieuwe sokken te kopen. Als ik bijvoorbeeld door de Primark loop dan moet ik mezelf op de sokkenafdeling echt inhouden om mijn mandje niet vol te gooien met een hoop sokken die ik eigenlijk niet nodig heb (fun fact: de laatste keer dat ik de Primark bezocht ging ik heen voor een broek en kwam ik terug met 5 pakken sokken -met uiltjes, konijntjes, vosjes, koetjes en sterretjes- en géén broek.) En nu hoor ik je gewoon door je scherm heen denken: Claire, wáárom vertel je dit? Nou, ik heb dus in mijn sokkenlade heel erg veel sokken liggen en een paar daarvan vind ik zó leuk dat ik ze met jullie wil delen!

Deze sokken komen bij de Primark vandaan en zaten in één pakketje van drie. Ik vond ze gewoon zo schattig dat ik ze gewoon in mijn mandje had gegooid zonder er verder bij na te denken. Ze waren ook helemaal niet duur, volgens mij iets van €5 (voor het hele pakketje natuurlijk!)

Mijn nichtje weet van mijn sokkenverslaving af en kocht deze überschattige eendjessokken voor mijn verjaardag. Ze zijn ook lekker dik, dus goed voor de winter!

Oja, naast een sokkenverslaving heb ik ook een uilenverslaving. Etuis, shirtjes, nagelsetjes en dus ook sokken. Wederom komen deze bij de Primark vandaan en zaten ze in een pakketje van drie setjes.

Maak ergens een kabelmotief op en geef het kanten uiteinden en BOEM, ik ben verkocht. Deze sokken komen volgens mij bij de H&M vandaan en ik heb ze ook nog in het zwart en grijs met wit kant.

Primark! Stipjes en streepjes doen het ook altijd goed bij mij..

Het zijn katten en de sokken hebben oortjes. Heb ik verder nog redenen nodig om te vertellen waarom ik deze sokken in mijn lade heb liggen? Ik weet echt niet meer waar ik deze sokken vandaan heb, maar hoogstwaarschijnlijk komen ze bij de Primark vandaan.

Dit zijn natuurlijk niet de enige leuke sokken in mijn lade, maar als ik ze allemaal op de foto ga zetten wordt deze blog oneindig lang, dus voor nu houd ik het even hierbij. Ik weet trouwens echt niet in wat voor categorie ik deze blog moet zetten. Persoonlijk? Neh. Fashion? Denk het..

Wat voor verslaving heb jij?

Untitled

 

Advertenties

14 gedachtes over “Ik heb een sokkenverslaving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s