Een gestrande walvis na het werken

De foto’s in deze post zijn niet van mij. De bronnen vind je onderaan de post.

Ochtenden zoals deze zijn altijd het fijnst. Wakker worden door het licht dat door de gordijnen heen schijnt, een lekker kopje thee, even rondsurfen op het internet tot je er genoeg van hebt. Totaal geen haast en alle tijd om even een blogje te typen.

Deze week is vrij druk (lees: lekker volgepland), maar tegelijkertijd een hele exciting week. De week begon gister heel erg rustig. Ik heb vooral gelezen (ik heb nog heel wat ongelezen boeken in de kast liggen, dus ik moet even doorlezen!), wat ge-internet en gehoelahoept. Toen ik mijn hoepel net binnen kreeg moest ik er weer even inkomen, maar nu kan ik het wel weer redelijk goed. Mijn record staat op dit moment op 10 minuten achter elkaar hoepelen. Het enige probleem is dat mijn buik na het hoepelen wel een beetje gevoelig is doordat de hoepel de hele tijd op hetzelfde stukje buik komt. Ik hoop niet dat er blauwe plekken komen..

Vandaag heb ik een feestje van een vriendin van me die net 18 is geworden en binnenkort naar Frankrijk gaat om daar een paar weken te werken. Zometeen heb ik met een andere vriendin afgesproken om een cadeautje te kopen voor vanavond. We hadden allebei wat moeite met het verzinnen van een cadeautje, dus besloten we om onze ideeën te samenvoegen en daar iets leuks mee te doen. Ook ga ik zometeen nog eventjes boodschappen doen voor vandaag en morgenavond en ga ik nog proberen om een video op te nemen en nog een blog te schrijven. Het is altijd handig om een blog of video achter de hand te hebben!

Morgen hoef ik gelukkig niet te werken. Ik stond eerst wel ingepland, maar ik heb gelukkig kunnen ruilen met één van mijn lieve collega’s. De laatste tijd hebben we nogal veel problemen gehad op mijn werk rondom het ruilen van diensten en collega’s die niet op komen dagen en dit was echt heel erg vervelend. Gelukkig gaat het nu stukke beter op het werk en hebben we weer een leuk en gemotiveerd team! Morgen ga ik in ieder geval lekker uitslapen (ik ben vanavond waarschijnlijk pas laat thuis, dus die slaap heb ik wel nodig) en verder eventjes sporten en de rest van de dag online ‘werken’, wat wil zeggen dat ik blogs ga schrijven en video’s ga maken en bewerken.

Donderdag is het eindelijk zo ver: de diploma-uitreiking! Zoals jullie weten heb ik afgelopen mei examen gedaan en ben ik hiervoor geslaagd. Donderdag krijg ik mijn diploma en hoef ik nooit meer -ik herhaal: nooit meer- naar de middelbare school. Dat is een moment waar ik echt heel erg lang op heb gewacht. De diploma-uitreiking is pas eind van de middag, dus overdag ga ik met mijn moeder eventjes naar de Primark. Dat vind ik altijd een fijne winkel om heen te gaan als je niet iets specifieks zoekt, maar gewoon zin hebt om te shoppen of andere spulletjes te kopen.

Vrijdag, zaterdag en zondag moet ik de hele dag werken. Goed voor mijn bankrekening, niet goed voor mij, want na zo’n dagje werken ben ik vaak helemaal gesloopt en lig ik als een gestrande walvis op de bank en mogen mijn ouders mij voeren, want dat kan ik zelf niet meer. Oké, misschien is het voeren iets te overdreven, maar het walvis-gedeelte is echt waar. Na 6 uur lopen zonder pauze doen je voeten het niet zo goed meer. Maar goed, ik vind mijn werk leuk, dus heel veel problemen heb ik er ook weer niet mee.

Voor het grootste gedeelte is deze week dus lekker volgepland. Gelukkig heb ik ook nog twee dagen (gister en morgen) waarop ik niets hoef(te) te doen, dus waarop ik even energie kan bijtanken en rustig aan kan doen. Ik houd niet van weken waarin ik totaal geen tijd heb voor mezelf. Daar word ik echt niet gezellig van..

Wat ga jij doen deze week?

Untitled

bronnen: 12 – 3

Advertenties

17 gedachtes over “Een gestrande walvis na het werken

  1. Wat was dit een leuk blogje om te lezen, net alsof we echt aan het kletsen zijn. Wat tof dat je vriendin een paar weken in Frankrijk gaat werken, dat lijkt me spannend zeg. Wat betreft het hoepelen; ik had in het begin soms ook wat zere plekjes, maar gelukkig nooit blauwe plekken gehad. Uiteindelijk voel je dat niet meer hoor. 🙂

    Liked by 1 persoon

    1. Super leuk om te horen! Ik hoop dat de blauwe plekken bij mij weg blijven, want dat zou zonde zijn. Nu gewoon eventjes een dagje rust houden en dan kan ik er morgen weer tegenaan!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s