Zeg NEE tegen hardlopen! | Doelenupdate #2

Yay een nieuwe doelenupdate! Wandelingetjes door het bos, hardloopschoenen vervangen door hoepels en onesies en voor de rest van mijn leven alleen nog maar fruitbowls eten. Claire, gaat alles goed met je? Waar heb je het over? Lees maar gewoon verder…

(Twee van de foto’s in deze post zijn niet van mij. De bronnen vind je onderaan de post.)

Stel doelen op waarvan je weet dat ze ook daadwerkelijk haalbaar zijn en dat je ze ook écht probeert te behalen.

Ga wat vaker een rondje hardlopen.

Dit doel heeft mij duidelijk gemaakt dat hardlopen echt niet voor mij is weggelegd. Niet omdat ik het niet kan of omdat mijn uithoudingsvermogen zo slecht is, maar gewoon omdat ik het écht niet leuk vind. Ik kan het nut er gewoon niet van inzien. Soms lees ik blogs of hoor ik mensen praten over hoe lekker het is om hard te lopen en hoe goed ze zich er bij voelen, maar ik voel het gewoon niet. Ik vind het gewoon intens stom en ik ga het dus ook zeker niet vaker doen dan nodig is. In plaats van hardlopen spring ik gewoon lekker op de crosstrainer, (dit vind ik veel leuker omdat ik dan ook echt kan meezingen met de liedjes op mijn iPod. Als ik dat tijdens het hardlopen ga doen moet ik elke keer een nieuwe route verzinnen om de mensen die mij raar aankeken niet tegen te komen) of ga ik iets anders sportiefs doen. Ik heb afgelopen week een hoepel gekocht bij Hoop It Yourself en deze komt als het goed is vandaag binnen, dus ik sta vanmiddag waarschijnlijk een serie te kijken terwijl ik mijn hoepelskills van vroeger ophaal. (Het fijne van hoepelen is dus dat je gewoon tv kan kijken of iets anders belangrijks doen in je onesie terwijl de rest van je lichaam hard bezig is.) Ik streep dit doel gewoon lekker door want ik ben er klaar mee. Doei hardlopen, hallo crosstrainer en hoepel!

Maak een paar keer deze maand een wandeling.

luuuuuf het bos. Afgelopen maand ben ik regelmatig te vinden geweest in het bos, waar ik dan lekker een wandelingetje aan het maken was. Het geeft me rust en tijd om eventjes alleen te zijn en gewoon mijn gedachten even de vrije loop te laten. Natuurlijk is het niet altijd leuk om alleen te lopen en daarom was ik ook heel blij met het berichtje dat ik kreeg van Jolien (een hele goede vriendin van mij) of ik zin had om een rondje door het bos te gaan lopen afgelopen maandag. Het regende wel, maar onder de bomen voelde je dat gelukkig niet. Uiteindelijk hebben we ongeveer anderhalf uur gelopen, dus we hadden onze dagelijkse behoefte ook weer gehad en het was daarnaast ook nog eens heel gezellig! Volgende week weer, Jo(lien)?

Beweeg over het algemeen meer.

Gezond eten.

Als ik de rest van mijn leven alleen nog maar fruitbowls zou mogen eten, dan zou ik het absoluut niet erg vinden, het is zó lekker! Ik kan verder niet echt heel veel vertellen over het gezonde eten, alleen dat het gewoon goed gaat en dat ik veel lekkere receptjes heb ontdekt 🙂

Verdiep je in de cultuur van een ander land.

Doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Schrijf één keer per week een blogpost over je doelen en hoe het gaat met het behalen van de doelen.

Ha. Ha. Ha. Ik wist dat dit mijn valkuil zou worden. Oké: één keer per week is het (overduidelijk) niet geworden, maar ik vind toch dat ik ver ben gekomen. In totaal drie blogposts over mijn doelen, dus dat is 3/4 blogpost per week. Dat is bijna één.

Met deze blogpost sluit ik mijn doelen voor de maand juni. Ik heb ze voor het grootste gedeelte allemaal uit kunnen voeren (die 3/4 blogpost per week steekt echt en dat hardlopen kan de pot op) en daarom ben ik toch wel een beetje trots op mezelf. Door deze doelen ben ik erachter gekomen dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is, dat een wandelingetje op z’n tijd je echt goed doet en dat de Spaanse cultuur echt geweldig is. En dan dat hardlopen… Hoezee, hoezee! Harlopen? HA HA, NEEE!

Untitled

Bron foto’s: 1 2

 

Advertenties

14 gedachtes over “Zeg NEE tegen hardlopen! | Doelenupdate #2

  1. Groot gelijk heb je hoor, met dat hardlopen. Als je iets niet leuk vindt, moet je het gewoon niet doen. Zonde om tijd te verspillen aan dingen die je niet blij maken! En hoepelen is toch ook hartstikke leuk?

    Liked by 1 persoon

  2. Die fruitbowl ziet er lekker uit, zeg! Gebruik je altijd gewone blauwe bessen of bevroren? Want die kan je toch allebei bij de AH kopen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s