Recept | Tuna Melt

Gekke combinaties die later ook nog eens heel erg lekker blijken te zijn: ik ben er gek op. In de lunchroom waar ik werk verkopen wij een broodje met de naam ‘Tuna Melt’. Voor ik in deze lunchroom kwam werken had ik nog nooit van het broodje gehoord en gruwelde ik van het idee van tonijn met kaas. Na het broodje geprobeerd te hebben wilde ik gelijk niet meer anders en probeerde ik het broodje thuis na te maken.

Voor dit broodje heb je de volgende ingrediënten nodig:

Ook heb je wat peper nodig, maar dat staat niet op de foto. Als eerste meng je de tonijn met een beetje mayonaise, zodat het heel smeuïg wordt. Ook kan je, als je wat meer smaak wil, nog wat andere ingrediënten door de tonijn heen mengen, zoals bleekselderij, appel, uitjes en/of kappertjes.

Vervolgens doe je de tonijn op één van de sneetjes brood. Verdeel de tonijn goed. Doe hier vervolgens de kaas overheen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor geraspte kaas als je dat makkelijker en/of lekkerder vindt. Ik vind deze kaas van beemster heel erg lekker, dus vandaar dat ik ervoor koos om een kaasplakje in stukjes te breken.

Dan doe je het broodje in de oven. Ik zet de oven meestal rond de 200 graden en ik laat het broodje in de oven tot de kaas volledig gesmolten is. Als laatste kan je nog wat pepermayonaise (mayonaise met peper en een beetje water) of gewoon wat peper over het broodje heen doen en dan is het broodje klaar. Eetsmakelijk!

Was jij al bekend met deze combinatie?

Untitled

Advertenties

11 gedachtes over “Recept | Tuna Melt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s