Een piercing? | Doelenupdate #1

Als ik zo terugkijk op de doelen die ik voor deze maand heb gesteld, zijn het er toch best wel veel. Ondanks dat het er misschien wat veel zijn, gaat alles wel volgens plan en ben ik goed bezig met de doelen. In deze blogpost eventjes een overzichtje van mijn doelen en hoe het gaat met het behalen van de doelen.

Stel doelen op waarvan je weet dat ze ook daadwerkelijk haalbaar zijn en dat je ze ook écht probeert te behalen.

Ga wat vaker een rondje hardlopen.

Na een half jaar niet meer te hebben hardgelopen was dit nog best een uitdaging. Ik begon deze maand met een uithoudingsvermogen van nul, maar beetje bij beetje gaat het beter. Nog steeds vind ik hardlopen echt niet leuk (ik kan zo tien activiteiten opnoemen die ik leuker vind), maar het is nu eenmaal goed voor je. Gewoon even doorzetten. Ik vind echter dat ik dit doel nog niet kan doorstrepen, omdat het nog maar zo vroeg in de maand is.

Maak een paar keer deze maand een wandeling.

Een echte wandeling is er nog niet van gekomen, maar dit gaat zeker og gebeuren! De afgelopen dagen heb ik echt heel erg veel en lang gewerkt. Mijn werkdagen zijn bijna altijd van 11.00 uur tot 16.00 uur en aangezien ik in de horeca werk en dus de hele dag heen en weer loop, ben ik na zo’n werkdag gesloopt. De komende paar dagen en weken is het wat rustiger met werken, dus dan heb ik genoeg tijd voor een goede wandeling.

Beweeg over het algemeen meer.

Dit gaat eigenlijk zo goed dat ik vind dat ik dit al mag doorstrepen. Ik probeer om elke dag wat beweging te pakken. Soms sta ik op de crosstrainer, soms loop ik een halve marathon op mijn werk en soms doe ik beide op één dag. Aan mijn beweging kom ik wel!

Gezond eten.

Ik heb toch zó iets lekkers gevonden. Oké, ik heb het niet echt gevonden, want het was al een soort van algemeen bekend, maar ik had het nog nooit eerder geprobeerd. Watermeloenijsjes! Het is letterlijk een stuk watermeloen op een stokje gepropt en in de vriezer gedaan. Heerlijk! Ook maak ik de laatste tijd vaak een heel erg lekker ontbijtje met allemaal soorten fruit. Het ‘recept’ vind je in het onderstaande filmpje. Voor dit doel geldt weer dat ik het nog te vroeg in de maand vind om dit echt als ‘afgesloten’ te zien. To be continued…

Verdiep je in de cultuur van een ander land.

Zoals jullie weten ben ik naar Barcelona geweest. Ik heb hier echt onwijs mooie dingen gezien en ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad. Ik vond het heerlijk om me een paar dagen te kunnen mengen in de Spaanse cultuur waar iedereen relaxed en ontzettend aardig is. Over mijn reis naar Barcelona heb ik een aantal blogs geschreven. Ook heb ik een aantal vlogs gemaakt en een soort van ‘samenvattend’ filmpje. Deze filmpjes en vlogs vind je hieronder.

Doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen: ik heb een piercing laten zetten. Het klinkt echt theeduizenddriehonderdtwaalf keer heftiger dan dat het werkelijk is. Toen ik vorige week met mijn vriendinnen in het kattencafé in Amsterdam was, kwamen wij tot de conclusie dat drie van ons een helix in ons oor wilden laten zetten. Eigenlijk was het plan om het gelijk in Amsterdam te laten doen, maar aangezien de andere twee het eerst nog eventjes moesten vragen aan hun ouders, besloten we om het een ander dag te doen. Gister was het zover. Ik keek er echt een beetje tegenop -want tsja, er gaat wél een naald door je oor heen..-, maar het viel echt zo erg mee. Het deed eigenlijk helemaal geen pijn. Het is nu nog een beetje rood en een beetje gevoelig, maar ik ben zo trots op dat ik het gewoon gedaan heb. En ik ben er echt heel erg blij mee. De piercing is niet heel erg groot, dus hij valt niet heel erg op, maar dat vind ik juist wel fijn. Ik wil namelijk absoluut geen groot ‘IN YOUR FACE’-ding in mijn oor hebben.

Schrijf één keer per week een blogpost over je doelen en hoe het gaat met het behalen van de doelen.

Dit doel gaat ook de goede kant op (je leest het bewijs!)

Untitled

 

Advertenties

8 gedachtes over “Een piercing? | Doelenupdate #1

  1. Mooi filmpje van Barcelona. Ik heb nog nooit Churro’s gehad, maar als ik jouw beschrijving van de smaak zo hoor, zal ik daarvan smullen! Wat balen dat de winkels pas zo laat open waren. Je bent goed bezig 🙂 met werken kom je inderdaad ook aan veel beweging, dat scheelt al veel. Gave piercing!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s