Aankoopje | Zilverkleurige haarschuifjes

Een tijdje geleden kwam ik een heel leuke Instagram pagina tegen: janneverkooptsieraden. Zoals de naam al zegt is het Instagram account van Janne en zij verkoopt niet alleen sieraden, maar ook accessoires. Ik was eventjes door de foto’s heen aan het bladeren en toen kwam ik deze haarschuifjes tegen. Ik werd gelijk verliefd en ik heb ze direct besteld.

Vandaag kwamen de speldjes binnen. Ze waren goed verpakt in een enveloppe met bubbeltjesplastic eromheen. De schuifjes zijn echt ontzettend leuk en ik ben heel erg blij met mijn aankoop! De schuifjes kostte €5,95 (inclusief verzendkosten, per 2 stuks) en ze waren heel snel binnen.

Wil je ook een kijkje nemen tussen de sieraden die Janne verkoopt? Neem dan even een kijkje op haar Instagram of op haar Facebook pagina. Voor deze haarschuifjes klik je hier.

Ik ben echt heel erg tevreden met mijn aankoopje en ik ben er vrij zeker van dat ik nog een keer iets bij Janne ga bestellen!

Ga jij ook iets bestellen bij Janne? 

Untitled

Advertenties

8 gedachtes over “Aankoopje | Zilverkleurige haarschuifjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s