Mijn vijf favoriete blogs

Sinds september 2013 ben ik echt actief met het lezen en bijhouden van blogs en in de periode dat ik me hiermee bezig houd heb ik ook flink wat (leuke) blogs ontdekt. Natuurlijk is er een aantal dat er echt bovenuitspringt. Deze blogs check ik (bijna) elke dag wel een keertje en ik lees ook vaak oude artikelen terug. Wil jij weten welke blogs mijn ultimate favourites zijn? Lees dan verder!

Jennie from the Blog

Jennie is een 21-jarige blogger uit Rotterdam en plaatst elke week één of meerdere blogs. Jennie schrijft eigenlijk over alles: persoonlijke zaken, reisjes, sporten & gezondleven, lifestyle, fashion en nog meer. Ze schrijft heel erg leuk en is al vrij lang bezig, dus je kan heel veel artikelen vinden op haar blog.

Teskuh

Naast dat Teske één van mijn favoriete Nederlandse YouTubers is, is ze ook één van mijn favoriete bloggers. Dit komt mede doordat ze erg vaak blogt en daarnaast doordat haar blogs vrij persoonlijk zijn en daar houd ik altijd wel van. Teske schrijft ook eigenlijk over alles. Op haar blog is eigenlijk voor iedereen en voor iedere mood wel iets te vinden. Ook vind ik haar blogposts altijd erg creatief. Ze zijn niet heel standaard.

Ik Vrouw van Jou

Als we het dan toch al over persoonlijk bloggen hebben, dan is Ik Vrouw van Jou wel echt de place to be. Joyce en Scarlet, de personen achter Ik Vrouw van Jou, hebben een relatie met elkaar en zijn heel erg open over hun leven op hun blog en hun YouTub-kanaal. Ze schrijven over hele leuke en grappige zaken, maar ook over hele serieuze zaken, zoals hun struggles rondom het krijgen van een kindje. Deze blogs zijn altijd erg mooi en emotioneel om te lezen. Daarnaast vind ik Joyce en Scarlet gewoon heel leuk overkomen.

Chickslovefood

Wie houdt er nou niet van een lekker receptje op z’n tijd? Op Chickslovefood vind je de lekkerste receptjes en ze zijn (meestal) ook niet zo moeilijk om te maken. Vooral nu ik volgend jaar ga studeren in Amsterdam en daar waarschijnlijk na een tijdje ook ga wonen, is het handig om alvast wat receptjes in mijn achterhoofd te houden, want elke dag een salade of spaghetti wordt waarschijnlijk na twee weekjes ook wel saai. Op Chickslovefood vind je overigens niet alleen recepten voor het diner, maar ook voor ontbijt, lunch en snacks. Je vindt er alles.

Dinastie

Dina volg ik nog niet heel erg lang, maar ik vind dat ze echt heel erg leuk schrijft. Dina schrijft ook eigenlijk over heel erg veel verschillende onderwerpen en daarom is het juist zo leuk om haar blogs te lezen. Haar blogs zijn origineel, ze maakt mooie foto’s en haar blog heeft ook een persoonlijk tintje en (zoals ik eerder al vertelde) vind ik persoonlijke verhalen altijd erg leuk om te lezen. Ik word altijd blij als ik een blogpost van Dina lees.

Wat zijn jouw favoriete blogs?

Volg je mij al op bloglovin’ en YouTube?

Untitled

Alle gebruikte foto’s komen van de genoemde blogs.

Advertenties

24 gedachtes over “Mijn vijf favoriete blogs

 1. Dat zijn ook mijn favorieten 🙂 maar ik had een vraagje.. hoe heb je die menubalk gemaakt, want bij mij lukt het niet. ik heb wel die woorden staan, maar als ik op 1 van die woorden klik blijft hij op dezelfde pagina..

  Like

 2. Wat een fijn lijstje en ook ik ben via Dina gekomen haha, zij is inderdaad ongelooflijk tof en lief! Jij hebt trouwens ook een hele mooie blog, ik ga nog even lekker rondsnuffelen want hou er van om nieuwe blogs te ontdekken 😉 X

  Liked by 1 persoon

 3. Dat is een heel fijn favorietenlijstje! Ik kwam op je blogje terecht omdat Dina hierover tweette! Zo leuk hoe dat werkt; nu heb ik weer een leuke nieuwe blog ontdenkt. Volgens mij word ik een fan (: Veel liefs, Stella.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vrouw van jou is echt zo leuk! Ik vind het altijd heel leuk als er over persoonlijke dingen worden geschreven. Jij staat bij mij tussen de favoriete blogs!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s